A PANDHY'S™ koncepció

Hisszük, hogy a PANDHYS™ márkának stílusa van. A stílus az, hogy tudjuk, kik vagyunk és merre tartunk. A mi stílusunk lényege a kreativitás, a kísérletezés, a folyamatos mozgás és növekedés. Tudatosan kockáztatunk, szembe megyünk a konvenciókkal. Úgy gondoljuk, hogy különlegeset alkotni és sikert elérni csak a megszokott irányt elhagyva lehetséges. Így tud a PANDHYS™ egyszerre formabontóan modern, úttörőként stílusteremtő, és egyidejűleg klasszikus, hagyományokra épülő  lenni.

Nincs ez másként a szalon szolgáltatásaink terén sem, hiszen ahogyan termékeink fejlesztésénél, úgy itt is letérünk a járt útról és egy olyan világba kalauzoljuk el vendégeinket, melyet magunknak álmodtunk.

„ A szépségért meg kell szenvedni”- szokták mondani, mi pedig megmutatjuk, hogy lehet másként is. A kezelések, legyen szó szőrtelenítésről, zsírbontásról vagy arctisztításról egytől egyig úgy lettek kifejlesztve, hogy azok a legnagyobb élményt nyújtsák a vendégnek és a kezelő kozmetikusnak is. 

Szalonjaink berendezési a finom eleganciát sugallják és küldetésünkké tettük, hogy kozmetikusainkon keresztül a szakmát is erre a szintre emeljük. Lehet újra divatos a szépségápolásban dolgozni, kiemelkedő szolgáltatást nyújtani és tenni mindezt úgy, hogy nem csak a vendég, de a kozmetikus is élvezi a kezelést. 

Napjainkban már nem elegendő egy vagy két féle alternatívát ajánlani egy kezelésre vagy krémre, mindenki a saját, személyesen neki illő hatóanyagkombinációt és kezelést szeretné megkaparintani.
CosMix termékcsaládunkkal elérhetővé tettük a személyre szabott szépségápolást mindenkinek, így minden kezelés pont olyanná válhat amilyet a vendég és a kozmetikus aznapra közösen megalkotnak. 

A koncepció abból az alapvetésből indul ki, hogy mindannyian egyediek vagyunk, ahogy teljesen egyedi a bőrünk, egyediek és időről-időre változóak a kozmetikai szükségleteink és az azzal kapcsolatos elvárásaink is.

A konvencionális bőrápolás elsősorban a különféle bőrtípusokat igyekszik kezelni, a  CosMix – your blend – your beauty  koncepció a vendéget és az ő valós idejű szükségleteit,  aktuális prioritásait szolgálja ki. Tekintettel vagyunk a tényre, hogy a bőr él és állandóan változik, kölcsönhatásban áll a környezettel, a mindenkori körülményekkel, hatással van rá a klíma, az életmód, az alvási szokások, az alvás minősége, az étkezési szokások, a mindenkori ideg és lelkiállapot, az érzelmek és sok-sok minden egyéb is.

Ahogy a termékeink minden egyes eleme tudományos pontossággal és ötletes találékonysággal lett megalkotva, úgy szolgáltatásaink is ezt a vonalat követik. Egy PANDHY’S beautique™ szalonba betérve a világ minden pontján ugyanaz a kellemes érzés tölti el a vendéget, mely egyszerre jelenti azt, hogy haza érkezett és hogy tárja fel egy új élmény lehetőségét. A lenyűgöző figyelmesség és a részletekben rejlő elegancia mellett a kezelések komplexitása teszi teljessé a kezelés élményét.