GuaSha

Keleti masszázs technikát alkalmazunk, speciális, fém Gua Sha eszközzel. A nyirokrendszer működésének harmonizálása következtében elindul a szervezet méregtelenítése, az arc bőre feszesebb, az apró ráncok halványabbak lesznek. Ez a rendkívül látványos anti-aging kezelés emeli, feszesíti a megereszkedett bőrt, passzívan tornáztatja az arcizmokat, azonnal csökkenti a szem alatti duzzanatokat, a fáradt, stresszes bőrt energetizálja. 

Face Trainer

Non-invazív arcizom gyakorlatok és arcszobrászat
Face trainer kezelésünk, több, mint arcápolás, hiszen erős, intenzív masszázst, gyúrást és izomlazítást tartalmaz protokolunk. Az arc 40 elfeledett izmát célozzuk meg, amelyek részben lazítunk, részben pedig edzünk. Hatékony kezelésünk dinamikus mozdulatokat  használ a vérkeringés, a kollagén termelés és a sejtmegújulás serkentésére. Az izmok felemelkednek, az arc kontúrjai újra jól meghatározhatóvá válnak, serkentjük a keringést és javítjuk a nyirok elvezetést. 

Anti-Gravity

Olyan kezelést kínálunk, mellyel hosszú távon látványos és azonnal érezhető lifting hatást érezhet a vendég. Manuális masszázs technikánkat úgy alkottuk meg, hogy minden mozdulattal a gravitáció látható jelei ellen dolgozzunk. Kezelésünk során felgyorsulnak a kötőszövet élettani folyamatai, fokozódik a sejtek, a rostok vér- és oxigénellátása, lassul az öregedés. Fokozódik az izmok vérellátottsága, valamint a bőr hidratációja is, amitől az sima és bársonyos lesz. Ez a pihentető kezelés brilliánsan ötvözi a feltöltődés kényelmét a kezelés hatékonyságával.

IHF Facial

Indirekt ózonkezelés az érett, száraz bőrre, anti-aging hatással.

Elektrokozmetikai kezelésünk kellemes ellazulást biztosít, abszolút nem fájdalmas, mégis nagyon hatásosan táplálja a bőrt, mélyen a bőrbe juttatja a hatóanyagokat, gyors hidratláltságot adva még akár a felszíni vízhiánnyal rendelkező bőrnek is! A kezelés időtartama alatt a letisztítás, peeling és tonizálás után az elektrokozmetikai eljárás után kellemes masszázs és pakolás várja kedves vendégeinket! A kezeléshez a COSMIX termékek segítségével személyreszabottan, az Ön igényei szerint, frissen kikevert krémeket használunk.

Derma Pin kezelés

Egy innovatív eszköz segítségével, biztonságos, selyemhernyógubóból nyert, rendkívüli biokompatibilítású kollagént és különböző méretű hialuronsavat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, és ezáltal fokozzuk a bőr természetes regenerációját, valamint serkentjük az új sejtek képződését. A minimálisan invazív kezelés után bőrpír, majd néhány nap múlva hámlás észlelhető, ám a kezelés után nincs hosszú sebgyógyulási periódus (downtime),  így a kezelést követően azonnal visszatérhet a vendég a munkájához vagy a közösségbe. A kezelést ásványi sminkkel zárjuk, amely nem csak a megfelelő fényvédelemről gondoskodik, de a kezelés utáni esetleges bőrpírt is szépen kendőzi.

SugarWave

Termékeink közül a híres cukorpasztánk bejárta már az egész világot, több mint 46 országban rajonganak érte. Ezt a méltán híres anyagot használjuk folyékony formájában ebben a kezelésben, ahol  egyedülálló technikánk segítségével masszázscukrunk arannyá változik a kezünkben. Segítségével, kollagén indukciós eljárás keretében feszesítjük és tónusosabbá tesszük a bőrt manuális vákuum segítségével.

Relax Deluxe

2 órás kényeztető kezelés, a legújabb eljárások sokasága egyetlen kezelésen belül, amely során teljeskörű megújulást él át és őriz meg a vendég. Kompressziós termoterápiás lemosásunkkal már fokozzuk a bőr anyagcsere folyamatait, ezáltal előkészítve a bőrt az ezt követő antigravitációs masszázshoz használt hatóanyagok felszívódásához. A hatékonyság fokozásához elektrokozmetikai hatóanyagbevitelt, valamint különleges antigravitációs és vákuum masszázst is alkalmazunk. Garantáltan felfrissülve, ragyogó bőrrel távozhat a kezelés után.

Elementary

Elementary kezelésünk során felmérjük a bőr aktuális állapotát és ezt szem előtt tartva, különlegesen formulált aktív hatóanyagaink segítségével, személyre szabott arckezelést nyújtunk, amely tartalmaz egy arc-nyak-dekoltázs masszázst, majd egy a bőr típusának megfelelő pakolást. A kezelést ásványi sminkkel zárjuk, amely nem csak a megfelelő fényvédelemről gondoskodik, de a kezelés utáni esetleges bőrpírt is szépen kendőzi.

Purity

Purity tisztító kezelésünk eredményeként, a pórusok kitisztulnak, az elhalt hámsejteket eltávolítjuk, amelynek következtében a bőr felfrissül, oxigénfelvétele fokozódik, tapintása bársonyosan simává válik. A kezelés során felmérjük a bőr aktuális állapotát, megfelelő és alapos bőrtisztítás után intenzív és  hatékony peelinggel folytatjuk a kezelést. A bőr felpuhítása után kitisztítjuk a pórusokat, amelyet manuálisan, nyomókendővel, valamint vákuum használatával végzünk a kíméletesebb kezelés elérése érdekében.  A kezelést személyreszabott, tápláló, hidratáló és pórusösszehúzó pakolással valamint ásványi sminkkel zárjuk.

MAskne kezelés

A vírus a bőrünket sem kíméli. A maszk használata egyre nagyobb problémát jelent napjainkban. A visszaáramló kilélegzett levegő valamint a surlódás okozza az aknékat, gyulladásokat az arcon, kifejezetten a járomcsont alatti részen akár a nyak közepéig. Most, segítséget és megoldást nyújtunk erre a bőrproblémára is! Intenzív kezelésünk tartalmaz egy hydroabráziós peelingezést, AHA savval a faggyúmirigy termelésre és gyulladáscsökkentésre fokuszálunk, kezelesünk végén pedig ultrahanggal mélyebbre juttatjuk be a hatóanyagokat. Zárásként, ásványi alapozóval fejezzük be a kezelest, mely védi a bőrt a káros sugarak ellen és csillapitja a gyulladásokat.

Express

Gyors felfrissülés a bőrnek, akár egy ebédszünet ideje alatt. Kezelésünkben összefoglaltuk a bőr alapvető igényeit, amelyeket különleges, személyre szabott formuláink használatával gyorsan és hatékonyan szolgálunk ki. Ha tele van a naptár, de mégis egy kis felfrissülésre vágyik, ez a legmegfelelőbb kezelés Önnek.

Sweet Treat

A „cukorpecsét” egy igazi unikum a PANDHY’S™ palettán a komedók és az aknék kíméletes eltávolítására.  Tapasztalataink szerint, a kezelés ideje alatt a bőr nedvességgel telik meg, energetizálódik és a vér- illetve nyirokkeringés egyaránt fokozódik. A tiszta glükóz és víz főzet akadálytalanul folyik a pórusokba és az ott lévő faggyút, szennyeződéseket lubrikálja, ezáltal könnyebbé teszi azok eltávolítását manuálisan. A cukor vákuum hatását kihasználva alkottuk meg pecsétes pórus tisztító technikánkat. A vákuum, trauma nélkül távolítja el a szennyeződéseket, abban az esetben, amikor a pórusok nyitottak, megkönnyítve és pontosabbá téve a terapeuták munkáját.