Mikor?

Szombat Február 26. 14:00

Mi?

Face Trainer Arcszobrászat Workshop

Hol?

PANDHY'S beautique
1114 Bp, Bartók Béla 61.

"Húszévesen olyan az arcod, amilyennek a természet teremtette. Harminc évesen olyan, amilyenre az élet formálta. De ötven évesen olyan, amilyet megérdemelsz."

Coco Chanel

#facetrainer

Az arcszobrászat egyre ismertebb eljárás, hiszen a fiatal, feszes bőr fenntartásáért már sokan a kozmetikai kezeléseken kívül, otthon is szeretnének tenni.

FaceTrainer workshopunk keretében, ezt a tudást szeretnénk megosztani Veletek, megmutatni azokat az egyszerű fogásokat, amivel otthon is fenn tudjátok tartani a kezelés hatékonyságát!

Az  arcszobrászat több, mint arcápolás, hiszen erős, intenzív masszázst, gyúrást és izomlazítást tartalmaz protokolunk. Az arc 40 elfeledett izmát célozzuk meg, amelyeket részben lazítunk, részben pedig edzünk. Hatékony kezelésünk dinamikus mozdulatokat  használ a vérkeringés, a kollagén termelés és a sejtmegújulás serkentésére. Az izmok felemelkednek, az arc kontúrjai újra jól meghatározhatóvá válnak, felpezsdítjük a keringést és javítjuk a nyirok elvezetést.

 

Collage of a sequence Massage for face. Yoga, gymnastics or rejuvenating exercises for the muscle of the face. Woman makes own hands on a white background

 

A workshop előadója:

Hiszek benne, hogy az álmok valóra válnak! Nekem valóra vált, hiszen egy olyan hivatásom van, amit szívvel, lélekkel űzök. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megnyertem egy szakmai versenyt, így én képviselhetem Magyarországot 2021-ben a WorldSkills Shanghai Szépségápoló versenyen! Ami még nagyobb ajándék számomra, hogy egy olyan csapattal dolgozhatok, akikkel igazán magas szinten tudjuk művelni a szakmát és mindezt exkluzív környezetben végezhetjük. Hiszek a bőrápolás fontosságában, ami kiváló minőségű kozmetikumainkkal és szakmai tudásommal megvalósítható!

Előadásaink sorozatát ezzel a különleges kezeléssel indítjuk és a jövőben számos, hasznos tippel és tanáccsal folytatjuk.  Kávéval,  teával, finom falatokkal várunk mindenkit, aki a közös, kiscsoportos előadás és oktatás után személyes tanácsadásra is vágyik. 

A részvételi díj 3000 Ft, melyet előre, a jelentkezés után lehet utalással, bankkártyás fizetéssel és készpénzben rendezni.
A részvételi díj tartalmazza a workshop folyamán az étel- és italfogyasztást, az oktatást és a részvevőknek szánt ajándékcsomagot is!

Jelentkezési lap