Mikor?

Szombat Március 31. 19:00

Mi?

Beauty Detox Workshop

Hol?

PANDHY'S beautique
1114 Bp, Bartók Béla 61.

#beautydetox

Skin care and treatment, spa, natural beauty and cosmetology concept

PANDHY’S beautique Workshop sorozatunkat egy népszerű, tavaszi témával folytatjuk, a beauty detox fogalmát járjuk körbe, azaz a  méregtelenítést.

Előadásunkban a méregtelenítést nem csak a klasszikus, diétával asszociált részéről lesz szó, bár jócskán kitérünk az ezzel kapcsolatos tippekre is. Hollisztikus látásmódunk segít a témát minden oldalról körbejárni. Beszélünk káros összetevőkről, arról, hogy ezeket mivel érdemes helyettesíteni, bemutatunk szalonunkban elérhető kezeléseket, melyekről bővebben tájékozódhat, valamint kitérünk olyan változásokra is, melyeket könnyedén eszközölhet bárki a mindennapjaiban. A tiszta étkezésen túl, a tudatos  szépségápolás révén is hatalamas változásokat láthatunk az arcbőrünk minőségében, ha megfelelően el tuduk igazodni a hatóanyagok használatában. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani az előadás alatt, valamint azt követően, otthoni recept és tipp kalauzunk segítségével.

beautiful woman with a clay gray mask on her face holds a slice of fresh cucumber in her hand. Home skin care.
Yellow banana smoothie with mint and green tea decorated with a small brunch of grean french mint. Natual napkin background. Horizontal.

A workshop előadója:

Baktay Kriszta

Már kisgyermekként is kozmetikusnak készültem. Ez a szerelem azóta meghatározza a mindennapjaimat. Fontos számomra a folyamatos tanulás.Hogy mindig újabb és újabb eljárásokat,technikákat sajátítsak el. Minden bőr egyedi, sajátos bőrápolási igényekkel, ezért a kezeléseket személyre szabottan végzem,az elérhető legjobb eredményekért. Imádom a cukorban levő határtalan lehetőségeket. Fontos számomra,hogy a vendégeim pihenten vagy épp felfrissülten távozzanak a kezelések után és ami a legfontosabb: hogy fantasztikusan érezzék magukat a bőrükben!

Az előadás után Beauty Detox recept füzettel segítjük vendégeinket a méregtelenítés folyamatában. A rendezvény ideje alatt egészségtudatos falatokkal és színes, méregtelenítő smoothieval várunk mindenkit. Természetesen a kiscsoportos előadás után személyes tanácsadásra is lesz lehetőég. 

A részvételi díj 3000 Ft, melyet előre, a jelentkezés után lehet utalással, bankkártyás fizetéssel és készpénzben rendezni.
A részvételi díj tartalmazza a workshop folyamán az étel- és italfogyasztást, az oktatást és a részvevőknek szánt receptfüzetet is!

Jelentkezési lap