Alapítók

BG3

Borbíró Gertrud

Több mint 20 évvel ezelőtt, véletlenül csöppentem közgazdászként a szépségiparba. Időközben átképeztem magam kozmetikai vegyésszé és formulátorrá. Az első márkámat, a cukordepilációval induló PANDHY’S™ safe cosmetics vonalat, egytermékesből mára többszáz elemű professzionális termékcsaláddá fejlesztettem, számtalan szabadalommal védett formulával és eljárással. A CosMed égisze alatt az elmúlt két évtizedben további nemzetközi brandek születtek, és jutottak el 5 kontinens több mint 40 országának a piacára. A PANDHY’S™ beautique franchise rendszer útra bocsátásával új fejezetet nyitunk. Őszintén hiszem és remélem, hogy a szolgáltatás terén is tudunk újszerűt és piacképeset nyújtani nem csak a termékeinkkel, hanem a nagymennyiségű felhalmozott tudással és a megszerzett nemzetközi tapasztalattal, amit a vendégek lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálása érdekében állítunk szolgálatba.

Sinzinger Katalin

Az én történetem a PANDHY’S márkával 7 éve kezdődött, németországi értékesítési vezetőként csatlakoztam, majd hamarosan a termékek és a kezelések bűvöletébe esve oktatóvá váltam, így a világ szinte minden pontján járhattam és képviselhettem cégünket. Gertruddal való munkakapcsolatunk egyedülálló szinergiája gyümölcseként operatív igazgatóvá léptem elő, melynek legfontosabb feladataként, több, mint 4 éve belevágtunk a franchise szalon koncepció kialakításába. A PANDHY’S beautique első, budai szalonja nem csak azért a büszkeségem, mert különlegeset és egyedit alkottunk, hanem azért is, mert egy olyan közösséget sikerült kialakítanunk, amiben őszinte lelkesedéssel örülünk egymás sikereinek és a közös munkának. Kiváltságnak tartom, hogy a munkám a szenvedélyemmé vált és hogy ennek gyümölcsét egyre több munkatársunkkal oszthatom meg.

Üzletvezetés

Luca

Az én szenvedélyem a gasztronómia a világa, ami elég furcsán hangzik egy szépségszalon munkatársaként, pedig összeérnek a szálak. Mikor először beléptem az üzletbe nagyon megfogott a hely letisztultsága. Második alkalommal a munkatársak kedvessége, melyet azzal fejeltek meg, hogy megkóstoltatták velem a méltán híres cukorpasztát. Tudom furcsán hangzik, én sem hittem el, de be kell valljam, nagyon finom volt. Megnyugtató tudni, hogy olyan terméket használnak a bőrön, melyet nyugodt szívvel meg is lehet enni. Engem ez fogott meg a PANDHY’S beautiqueban: természetes, igényes, környezettudatos és színvonalas!
BOR_0590

Petra

Petra vagyok, mindig közel állt a szívemhez a szépségápolás világa.Ezt megelőzően, luxusmárkák üzleteiben dolgoztam. Mindig is fontos volt a letisztult elegancia,  professzionalitás, és a kiemelkedő minőség a szépségápolás területén is. Örömmel tölt el, hogy csatlakoztam a PANDHY’S beautique profi csapatához, mert számunkra mindig a legfontosabb a vendég és az ő magas szintű kiszolgálása, elegáns környezetben a legmagasabb minőségű termékekkel. Szeretettel várok minden szépülni vágyót.

Kozmetikusaink

Fruzsi

Kislány korom óta a szépségipar rajongója vagyok, mindig tudtam hogy ebben a szakmában szeretnék állást találni. Imádok új kezeléseket kipróbálni és tanulni. Azért döntöttem a kozmetika mellett, mert olyan sok ága van, mindig tudok hova fejlődi. Szeretném ha a vendégeim részesülnének abban a miliőben amit ez a szalon tud nyújtani és amit Én tudok adni. Kedvenceim a relaxáló kezelések, masszázsok testen és arcon egyaránt, mindezt itt, luxus termékekkel és környezetben.Nagyon sok szeretettel várok minden kedves szépülni és pihenni vágyó vendégemet!

IMG_9972-2

Kriszta

Már kisgyermekként is kozmetikusnak készültem. Ez a szerelem azóta meghatározza a mindennapjaimat. Fontos számomra a folyamatos tanulás.Hogy mindig újabb és újabb eljárásokat,technikákat sajátítsak el. Minden bőr egyedi, sajátos bőrápolási igényekkel, ezért a kezeléseket személyre szabottan végzem,az elérhető legjobb eredményekért. Imádom a cukorban levő határtalan lehetőségeket. Fontos számomra,hogy a vendégeim pihenten vagy épp felfrissülten távozzanak a kezelések után és ami a legfontosabb: hogy fantasztikusan érezzék magukat a bőrükben!
IMG_0044-2

Lili

Hiszek benne, hogy az álmok valóra válnak! Nekem valóra vált, hiszen egy olyan hivatásom van, amit szívvel, lélekkel űzök. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megnyertem egy szakmai versenyt, így én képviselhetem Magyarországot 2022-ben a WorldSkills Szépségápoló versenyen! Ami még nagyobb ajándék számomra, hogy egy olyan csapattal dolgozhatok, akikkel igazán magas szinten tudjuk művelni a szakmát és mindezt exkluzív környezetben végezhetjük. Hiszek a bőrápolás fontosságában, ami kiváló minőségű kozmetikumainkkal és szakmai tudásommal megvalósítható, fordulj hozzám bizalommal!

IMG_3725

Viki

Egész fiatal korom óta érdekel a szépségipar ezért szerettem volna ezen a területén elhelyezkedni, illetve több éves kereskedelemben szerzett vezetői tapasztalatom által szenvedélyem a kapcsolattartás es a vevői igények magas szintű teljesítése mindezt megtaláltam a Pandhys beautique-ban ahol egy igazán különleges és kiváló csapatnak a részese lehetek. Szeretettel várunk mindenkit, aki szépülésre, feltöltődésre és pihenésre vágyik.

Kéz- és lábápoló szakembereink

IMG_0159-2

Uyen

Hello, my name is Uyen. I’m 22 years old, originally from Vietnam and I have been living in Hungary for a year. I am working as a manicurist and pedicurist for 2 years. I am very pleased to be a member of PANDHY’S beautique and I am looking forward to see you on your next appointment.

IMG_0030-2

Tu

Hello, I am Tu, 28 years old, from Vietnam. I have been living in Hungary for 4 years and I am working as a manicurist for 3 years. My mission is to bring beauty to you, therefore I am happy to welcome you to the beautiful PANDHY’S beautique beauty lounge. I hope to see you soon!