Alapítók

BG3

Borbíró Gertrud

Több mint 20 évvel ezelőtt, véletlenül csöppentem közgazdászként a szépségiparba. Időközben átképeztem magam kozmetikai vegyésszé és formulátorrá. Az első márkámat, a cukordepilációval induló PANDHY’S™ safe cosmetics vonalat, egytermékesből mára többszáz elemű professzionális termékcsaláddá fejlesztettem, számtalan szabadalommal védett formulával és eljárással. A CosMed égisze alatt az elmúlt két évtizedben további nemzetközi brandek születtek, és jutottak el 5 kontinens több mint 40 országának a piacára. A PANDHY’S™ beautique franchise rendszer útra bocsátásával új fejezetet nyitunk. Őszintén hiszem és remélem, hogy a szolgáltatás terén is tudunk újszerűt és piacképeset nyújtani nem csak a termékeinkkel, hanem a nagymennyiségű felhalmozott tudással és a megszerzett nemzetközi tapasztalattal, amit a vendégek lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálása érdekében állítunk szolgálatba.

Sinzinger Katalin

Az én történetem a PANDHY’S márkával 8 éve kezdődött, németországi értékesítési vezetőként csatlakoztam, majd hamarosan a termékek és a kezelések bűvöletébe esve oktatóvá váltam, így a világ szinte minden pontján járhattam és képviselhettem cégünket. Gertruddal való munkakapcsolatunk egyedülálló szinergiája gyümölcseként operatív igazgatóvá léptem elő, melynek legfontosabb feladataként, több, mint 4 éve belevágtunk a franchise szalon koncepció kialakításába. A PANDHY’S beautique első, budai szalonja nem csak azért a büszkeségem, mert különlegeset és egyedit alkottunk, hanem azért is, mert egy olyan közösséget sikerült kialakítanunk, amiben őszinte lelkesedéssel örülünk egymás sikereinek és a közös munkának. Kiváltságnak tartom, hogy a munkám a szenvedélyemmé vált és hogy ennek gyümölcsét egyre több munkatársunkkal oszthatom meg.

Üzletvezetés

Luca

Az én szenvedélyem a gasztronómia a világa, ami elég furcsán hangzik egy szépségszalon munkatársaként, pedig összeérnek a szálak. Mikor először beléptem az üzletbe nagyon megfogott a hely letisztultsága. Második alkalommal a munkatársak kedvessége, melyet azzal fejeltek meg, hogy megkóstoltatták velem a méltán híres cukorpasztát. Tudom furcsán hangzik, én sem hittem el, de be kell valljam, nagyon finom volt. Megnyugtató tudni, hogy olyan terméket használnak a bőrön, melyet nyugodt szívvel meg is lehet enni. Engem ez fogott meg a PANDHY’S beautiqueban: természetes, igényes, környezettudatos és színvonalas!
BOR_0590

Petra

Petra vagyok, mindig közel állt a szívemhez a szépségápolás világa.Ezt megelőzően, luxusmárkák üzleteiben dolgoztam. Mindig is fontos volt a letisztult elegancia,  professzionalitás, és a kiemelkedő minőség a szépségápolás területén is. Örömmel tölt el, hogy csatlakoztam a PANDHY’S beautique profi csapatához, mert számunkra mindig a legfontosabb a vendég és az ő magas szintű kiszolgálása, elegáns környezetben a legmagasabb minőségű termékekkel. Szeretettel várok minden szépülni vágyót.

Kozmetikusaink

Fruzsi

Kislány korom óta a szépségipar rajongója vagyok, mindig tudtam hogy ebben a szakmában szeretnék állást találni. Imádok új kezeléseket kipróbálni és tanulni. Azért döntöttem a kozmetika mellett, mert olyan sok ága van, mindig tudok hova fejlődi. Szeretném ha a vendégeim részesülnének abban a miliőben amit ez a szalon tud nyújtani és amit Én tudok adni. Kedvenceim a relaxáló kezelések, masszázsok testen és arcon egyaránt, mindezt itt, luxus termékekkel és környezetben.Nagyon sok szeretettel várok minden kedves szépülni és pihenni vágyó vendégemet!

IMG_9972-2

Kriszta

Már kisgyermekként is kozmetikusnak készültem. Ez a szerelem azóta meghatározza a mindennapjaimat. Fontos számomra a folyamatos tanulás.Hogy mindig újabb és újabb eljárásokat,technikákat sajátítsak el. Minden bőr egyedi, sajátos bőrápolási igényekkel, ezért a kezeléseket személyre szabottan végzem,az elérhető legjobb eredményekért. Imádom a cukorban levő határtalan lehetőségeket. Fontos számomra,hogy a vendégeim pihenten vagy épp felfrissülten távozzanak a kezelések után és ami a legfontosabb: hogy fantasztikusan érezzék magukat a bőrükben!
IMG_0044-2

Lili

Hiszek benne, hogy az álmok valóra válnak! Nekem valóra vált, hiszen egy olyan hivatásom van, amit szívvel, lélekkel űzök. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megnyertem egy szakmai versenyt, így én képviselhetem Magyarországot 2022-ben a WorldSkills Szépségápoló versenyen! Ami még nagyobb ajándék számomra, hogy egy olyan csapattal dolgozhatok, akikkel igazán magas szinten tudjuk művelni a szakmát és mindezt exkluzív környezetben végezhetjük. Hiszek a bőrápolás fontosságában, ami kiváló minőségű kozmetikumainkkal és szakmai tudásommal megvalósítható, fordulj hozzám bizalommal!

IMG_3725

Viki

Egész fiatal korom óta érdekel a szépségipar ezért szerettem volna ezen a területén elhelyezkedni, illetve több éves kereskedelemben szerzett vezetői tapasztalatom által szenvedélyem a kapcsolattartás es a vevői igények magas szintű teljesítése mindezt megtaláltam a Pandhys beautique-ban ahol egy igazán különleges és kiváló csapatnak a részese lehetek. Szeretettel várunk mindenkit, aki szépülésre, feltöltődésre és pihenésre vágyik.

Kéz- és lábápoló szakembereink

Csenge

Csenge

Már gyerekkorom óta vonzott a szépségipar világa, mindig is ebben a szakmában képzeltem el magam. Igazi elismerés számomra az, amikor látom a vendégem arcán, hogy  megvalósítottam amit elképzelt. Szeretek az emberekkel foglalkozni és fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és precizitást. Örömmel várom, hogy találkozhassak veletek és elkészíthessem nektek az általatok megálmodott körmöket. Fordulj hozzám bizalommal!

BOR_9139

Zita

Kardos Krisztina Zita vagyok, kéz ès lábápoló , pedikűrős és gyógypedikűrös is. Körömszabályozást is végeztem, illetve körömprotézisekkel is foglalkozom. Fontos számomra az igényes, precíz munka, odafigyelek az apró részletekre, szeretek minden lépést alaposan kidolgozni. Békés, nyugodt természetű ember vagyok, ezt a szemléletet nyújtom a munkám során is, és remélem, hogy a szakmai munka nem csak számomra, hanem a vendég számára is kellemes és nyugodt időtöltés lesz.