Alapítók

BG3

Borbíró Gertrud

Több mint 20 évvel ezelőtt, véletlenül csöppentem közgazdászként a szépségiparba. Időközben átképeztem magam kozmetikai vegyésszé és formulátorrá. Az első márkámat, a cukordepilációval induló PANDHY’S™ safe cosmetics vonalat, egytermékesből mára többszáz elemű professzionális termékcsaláddá fejlesztettem, számtalan szabadalommal védett formulával és eljárással. A CosMed égisze alatt az elmúlt két évtizedben további nemzetközi brandek születtek, és jutottak el 5 kontinens több mint 40 országának a piacára. A PANDHY’S™ beautique franchise rendszer útra bocsátásával új fejezetet nyitunk. Őszintén hiszem és remélem, hogy a szolgáltatás terén is tudunk újszerűt és piacképeset nyújtani nem csak a termékeinkkel, hanem a nagymennyiségű felhalmozott tudással és a megszerzett nemzetközi tapasztalattal, amit a vendégek lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálása érdekében állítunk szolgálatba.

1602358614945

Olasz Katalin

Az én történetem a PANDHY’S márkával 4 éve kezdődött, németországi értékesítési vezetőként csatlakoztam, majd hamarosan a termékek és a kezelések bűvöletébe esve oktatóvá váltam, így a világ szinte minden pontján járhattam és képviselhettem cégünket. Gertruddal való munkakapcsolatunk egyedülálló szinergiája gyümölcseként operatív igazgatóvá léptem elő, melynek legfontosabb feladataként, több, mint 2 éve belevágtunk a franchise szalon koncepció kialakításába. A PANDHY’S beautique első, budai szalonja nem csak azért a büszkeségem, mert különlegeset és egyedit alkottunk, hanem azért is, mert egy olyan közösséget sikerült kialakítanunk, amiben őszinte lelkesedéssel örülünk egymás sikereinek és a közös munkának. Kiváltságnak tartom, hogy a munkám a szenvedélyemmé vált és hogy ennek gyümölcsét egyre több munkatársunkkal oszthatom meg.

Üzletvezetők

IMG_0017-2

Bartus Réka

Hivatalos végzettségemet tekintve, angol-kínai nyelvész vagyok, ezek kapcsán kerültem a céghez nemzetközi oktatóként. Szerencsém volt már a beautique koncepció megszületésétől részt venni a tervezési folyamatokban, valamint a szalont képviselő kollégák kiválasztásában, oktatásában is.
Ma már a szépség lounge üzletvezetőjeként vagyok jelen, mosolygós, nyitott, emberközpontú személyiségemmel igyekszem beragyogni a helyet. Bár egy ilyen csoda helyen nem nehéz ragyogni, kívánom, hogy mindenki tapasztalja meg, aki betér hozzánk!
FaceApp_1602882272995

Szőke Fanni

Szőke Fanni, ügyfélkapcsolati manager vagyok. Legfontosabb feladatomnak a vendégek teljes körű elégedettségének maximalizálását látom. Egészségturizmus szakirányon szereztem gazdasági diplomát, majd több éven keresztül külföldön volt szerencsém hospitality és costumer relationship területeken dolgozni, vezető pozícióban. A PANDHY’S beautique büszke csapattagjaként egyaránt hasznomra fog válni az egészségturizmusban szerezett tapasztalatom és a legmagasabb színvonalú customer service iránti szenvedélyem is.

Kozmetikusaink

IMG_0088-2

Eszti

Hálás vagyok, hogy olyan munkám van, ami megihlet, ami új tapasztalatokat ad, és folyamatosan tudok fejlődni mind szakmailag, mind emberileg.Természet és állatbarát vagyok, így számomra nagyon fontos, hogy az általam használt kozmetikumok csak növényi hatóanyagokat tartalmazzanak és biztonsággal lehessen használni őket. Az otthoni bőrápolásra nagy hangsúlyt fektetek, részletes tanácsokkal látom el vendégeimet,  hogyan ápolhatják helyesen a  bőrüket a mindennapokban.

IMG_9972-2

Kriszta

Már kisgyermekként is kozmetikusnak készültem. Ez a szerelem azóta meghatározza a mindennapjaimat. Fontos számomra a folyamatos tanulás.Hogy mindig újabb és újabb eljárásokat,technikákat sajátítsak el. Minden bőr egyedi, sajátos bőrápolási igényekkel, ezért a kezeléseket személyre szabottan végzem,az elérhető legjobb eredményekért. Imádom a cukorban levő határtalan lehetőségeket. Fontos számomra,hogy a vendégeim pihenten vagy épp felfrissülten távozzanak a kezelések után és ami a legfontosabb: hogy fantasztikusan érezzék magukat a bőrükben!
IMG_0044-2

Lili

Hiszek benne, hogy az álmok valóra válnak! Nekem valóra vált, hiszen egy olyan hivatásom van, amit szívvel, lélekkel űzök. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megnyertem egy szakmai versenyt, így én képviselhetem Magyarországot 2021-ben a WorldSkills Sanghai Szépségápoló versenyen! Ami még nagyobb ajándék számomra, hogy egy olyan csapattal dolgozhatok, akikkel igazán magas szinten tudjuk művelni a szakmát és mindezt exkluzív környezetben végezhetjük. Hiszek a bőrápolás fontosságában, ami kiváló minőségű kozmetikumainkkal és szakmai tudásommal megvalósítható, fordulj hozzám bizalommal!

IMG_0057-2

Noémi

Noémi vagyok, 20 éves. Megtisztelve érzem magam, hogy egy ilyen szuper csapatban kezdhettem el dolgozni. Úgy gondolom a számomra legszebb hivatást tudhatom a magaménak, ami egyben a munkám és a hobbim is. Szabadidőmben sminkeléssel foglalkozom, ez a másik szenvedélyem a kozmetika mellett. Ezen kívül szeretek utazni, a családommal lenni és sorozatokat nézni. Sok szeretettel várok minden szépülni és feltöltődni vágyót.

Kéz- és lábápoló szakembereink

IMG_9951-2

Melinda

2010-ben kiváló eredménnyel végeztem el az OKJ-s kéz és lábápoló, műkörömépitő tanfolyamot az Elite Cosmetix Kft jóvoltából.
Azóta folyamatosan fejlesztem magam.
Mindig arra törekszem, hogy kizárólag minősegi munkát adjak ki a kezeim közül és a Vendégeim elégedetten távozzanak.
IMG_0138-2

Rebeka

Illés Rebeka vagyok, 2016-ban végeztem el a kézápoló és műkörömépítő szakmát. Azóta is folyamatosan a szakmámban dolgozok, továbbképzésekkel pedig fejlesztem magam. Nagyon fontos számomra a megbízható, precíz, minőségi munka. Célom pedig az, hogy a vendégeim elégedetten térjenek vissza hozzám. Várok minden kedves vendéget sok szeretettel!

IMG_0030-2

Tu

Hello, I am Tu, 28 years old, from Vietnam. I have been living in Hungary for 4 years and I am working as a manicurist for 3 years. My mission is to bring beauty to you, therefore I am happy to welcome you to the beautiful PANDHY’S beautique beauty lounge. I hope to see you soon!

IMG_0159-2

Uyen

Hello, my name is Uyen. I’m 22 years old, originally from Vietnam and I have been living in Hungary for a year. I am working as a manicurist and pedicurist for 2 years. I am very pleased to be a member of PANDHY’S beautique and I am looking forward to see you on your next appointment.