Az almaecet már dédanyáink egészség és szépségápoló szere volt, számtalan receptet hagyva az utókor számára.

A legnépszerűbb az almaecet diéta, de ismert a kolleszterin csökkentő és vértisztító hatása is. Az almaecet az a szer, amit külsőleg és belsőleg is egyaránt használhatunk és fogyaszthatunk káros mellékhatások nélkül.

A kozmetikai ipar nagyon sokáig mellőzte mint aktív hatóanyagot, hiszen valljuk be, ecet illatú krémet vagy tonikot nem szívesen kenünk magunkra…bár itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy jellegzetes szaga nagyon hamar elillan. Nem úgy mint a hatása, ami igen igencsak népszerűvé tette mégis a kozmetikai termékekben is, amit ma már egyre több márka használ.

Gondolom, nem lepődtök meg azon a tényen, hogy először a PANDHY’S™ palettán jelent meg ACV Lotion néven és indult hódító útjára hazánkban és a világban is, immár több mint 40 országban.

A szőrtelenítést követően segít vissza állítani a bőr PH-t és erősíti annak mikrobiomját. Javítja és homogenizálja a bőrképet, halványítja a pigmentfoltokat, fokozza a bőr mikro keringését és hidratálja is azt. Segít távol tartani a cellulit látható jeleinek kialakulását, mindennapi testápolóként rendkívüli, hiszen azonnal felszívódik, nem hagy ragacsos érzést maga után. Érzékeny bőrű férfiak számára megváltás borotválkozás után, mint after care termék. Menthol tartalmának köszönhetően pedig azonnal enyhülést hoz az irritált bőrfelszínen.

A nagy sikerre való tekintettel, hamar követte kedvelt termékünket kistestvére az ACV Tonic is!

A növényi kivonatokkal dúsított, sokoldalú ACV Toner vizünk frissíti és kiegyensúlyozza a bőr mikrobiómját, és a pH optimalizálásával fokozza az alkalmazott kozmetikumok felszívódását és hatását. Magas ecetsav tartalmánál fogva tisztít, a benne lévő tannin szabályozza a faggyútermelést, az antioxidánsok védik a bőrt; megkötik a szabad gyököket, csökkentik az oxidatív stressz hatását.

Gyengéd hámlasztó hatása serkenti a sejtek megújulását, minimalizálja a pórusokat és a hegeket, csökkenti a hiperpigmentációt, kiegyenlíti a bőr színét.

 

Szép bőr a legszebb, amit viselhetsz!