Miért kell balzsamot használni a hajmosás után? Kell-e egyáltalán?

Mindenek előtt szögezzük le: igen, KELL!

A hajmosás van akinek napi rutin, vannak akik viszont hetente 1-2 alkalommal teszik meg ezt. Nyilván azoknak, akik gyakran mossák hajukat, nekik nem koszolódik el, nem zsírosodik be annyira a fejbőrük. Számos külső környezeti hatás éri a hajat, UV sugárzás, szennyezett levegő, vegyi anyagok, melyek mind negatívan hathatnak a fejbőr mirigyeire és a hajhagymák működésére egyaránt. Az egészséges, szép haj a megfelelő ápolás gyümölcse.

A  mosáshoz olyan terméket szoktunk használni, melynek kémhatása enyhén lúgos, ez fejti ki a tisztító, zsírtalanító hatást. A hajszál külső rétege, a kutikula nyílik, a szál könnyen sérülékennyé válik az erős dörzs hatásra, vagy fésülésre. Száradás után a haj szálkássá, szöszössé válik.

A balzsam feledata, hogy kiegyenlítse a kémhatást, bezárja a kutikulát, hidratálja, táplálja és védje a hajat. Kondicionálja, lágyítsa és könnyen fésülhetővé tegye. Elvárásaink a balzsamok felé, hogy ne ne nehezítsék el a hajat, illatuk harmóniában legyen a samponnal és friss, légies hajkoronát biztosítsanak.

A PANDHY’S™ beautique Conditioner tápláló olajokkal, koffeinnel, fermentált rizs-vízzel és ásványokkal valamint speciális pro-és postbiotikumokkal gazdagítva az egészséges, ragyogó, könnyen kezelhető hajért készült. Néhány az összetevők közül: almaecet, jojoba és kókuszolaj, rozmaring, narancs, búza protein,  fermentált cink, vas és magnézium…

Hogyan használjuk a tökéletes hatás érdekében?

Hajmosást követően egyenletesen hordjuk fel a kondicionálót a hajszálakra és hagyjuk rajta 3-5 percig, majd alaposan öblítsük ki.

Extra tipp: keverje össze a balzsamot PANDHY’S™ beautique Terra porral és mint pakolást kenje a hajas fejbőrére. 15-20 perc után mossa ki és készítse el szokáson módon a frizuráját.

Szeretettel,

Noémi

PANDHY’S™ oktató