Minden haj és fejbőr egyedien különleges. Ugyanúgy igényli és megérdemli a gondos ápolást, mint a bőr. Az egészséges működéshez külső támogatásra is szüksége van.Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek pótlása elengethetetlen a hajas fejbőr kozmetikájában, hiszen az esztétikus megjelenésen kívül az egészséget is szolgálják.

Számtalan külső káros környezeti hatás, szokások és belső okok okozhatnak problémát a fejeken is. A dús hajkorona egyaránt ékessége viselőjének kortól és nemtől függetlenül. A zsíros, vékony, fénytelen, korpázó haj nemcsak megjelenésében visszataszító, kellemetlen tünetekkel is jár.

Számtalan haj és fejbőr ápoló készítmény áll a vásárlók rendelkezésére, nem is könnyű az eligazodás a kínálatban.

Az sem mindegy, hogy milyen külső és belső tényezők idézik elő a nem megfelelő faggyú működést, ami a zavart okozza. Ezzel sok esetben mi magunk sem vagyunk tisztában. Ami biztos, hogy fontos:

  •             rendszeresség
  •             tiszta, jó minőségű alapanyagok
  •             természetesség
  •             megfelelő, magas minőségű tisztító és ápoló formulák
  •             több irányból kezelni a problémát
  •             egyensúlyra törekedni
  •             támogatni a normál funkciókat

A PANDHY’S beautique haj és fejbőr kozmetikumai figyelembe véve az egyedi vásárlói kívánalmakat minden igényt kielégítenek.

Először is kezdve az alapokkal a PANDHY’S™ beautique samponját mutatjuk be.

Természetes bőrbarát összetételéből adódóan kíméletesen tisztít, regenerálja a hajhagymákat, hidratálja és gyengéden ápolja a hajat és fejbőrt, szabályozza a szébum termelést. Cukor-tenzid alapú koffein tartalmú sampon, fermentált rizsvízzel és ásványokkal, valamint speciális pro- és postbiotikumokkal gazdagítva. Az összetételében megtalálható még egy tejfehérjés probiotikum kombo, tejsav, rozmaring és narancs kivonat is. A fermentált hatóanyagok könnyebben tudnak felszívódni és koncentráltabbak, mint a más módon kinyertek.

Minden hajtípusra, akár napi rendszerességgel is alkalmazható. Érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Kellemes, visszafogott friss citrusos illata a család minden tagjának kedvére válhat. Dús habja a puha, tisztaság érzését fokozza.