Manikűr

Az orosz manikűr nem más, mint száraz, gépi manikűr, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szakemberek és a vendégek körében egyaránt. A gépi manikűr előnye, hogy jóval tovább tart az eredmény, mint a hagyományos eljárásnál. A lenövés üteme természetesen függ a természetes körömlemez növekedési sebességétől is, de általánosságban elmondható, hogy a gépi manikűr sokkal tartósabb eredményt nyújt. A kezelés tartalmazza a köröm állapotfelmérését, orosz gépi manikűrt (cuticula eltávolítása), a köröm formára reszelését és polírozását, valamint a kéz és körömápolását Nail & Hand olajunkkal.

Manikűr gél lakkal

A hagyományos lakkozás egyszerűségét és a műköröm zselék tartósságát egyesíti ez a nagyon népszerű körömbevonat, a zselés lakk más néven gél lakk. Rögtön keményre köt, nem úgy, mint a lakkozás. Rendkívül tartós, 3 hét eltelte után is csupán a lenövés látszik. A puha saját körmöket megkeményíti, védi, rugalmassága miatt a körömmozgásokat repedés és felválás nélkül átveszi. Szolgáltatásainkhoz az INDIGO márka termékeit használjuk, melyek méltán híresek a gyönyörű színeikről és a hosszantartó eredményekről.

Pedikűr

Az esztétikai pedikűr magában foglalja a lábak beáztatását, egy bőrradírozást, a talpakon lévő esetleges bőrkeményedések eltávolítását szikés vágással és reszeléssel, a körmök formázását és a lábak hidratálását. Ide tartozik a körmök szépítése is, mely során eltávolítjuk a felesleges bőrt a körömágyakról is. Az esztétikai pedikűrt havonta egyszer érdemes megismételni.

SPA Pedikűr

SPA pedikűr kezelésünk elemei megegyeznek a klasszikus, esztétikai pedikűr lépéseivel, azonban a kezelés befejeztekor frissítő talpmasszázzsal kényeztetjük megfáradt lábait, valamint különlegesen formulált krémünket visszük fel, mely megakadályozza a lábak kiszáradását és hosszantartó, puha érzést biztosít.

Pedikűr gél lakkal

Kényeztesse lábait egy professzionális pedikűr kezelés után és válassza gél lakkal kiegészített kezelésünket, melyben az INDIGO márka elkápráztató színei közül választhat, így lába nem csak ápolt, de elegáns és az évszaknak megfelelő színben pompázó is lehet. Szolgáltatásunkat természetesen kérheti masszázzsal kiegészítve is.

GYÓGYPedikűr

A gyógypedikűr magában foglalja a lábak beáztatását, egy bőrradírozást, a talpakon lévő esetleges bőrkeményedések eltávolítását szikés vágással és reszeléssel, a körmök formázását és a lábak hidratálását. Ide tartozik a körmök szépítése is, mely során eltávolítjuk a felesleges bőrt a körömágyakról is. Gyógypedikűr kezelésünk része lehet a tyúkszem eltávolítása, benőtt köröm kezelése, gombás köröm kezelése és a köröm korrekciót is, körömépítéssel.

GYÓGYPedikűr gél lakkal

A klasszikus gyógypedikűr kezelésünkhez, amely magában foglalja a lábak beáztatását, egy bőrradírozást, a talpakon lévő esetleges bőrkeményedések eltávolítását szikés vágással és reszeléssel, a körmök formázását és a lábak hidratálását, valamint a körmök szépítését is hozzáadtuk a méltán népszerű gél lakkozást is, melyet az INDIGO termékeivel végzünk.

Körömszabályzás ( SPange)

A benőtt köröm sajnos egyre több embernek okoz szinte állandó problémát és fájdalmat. A körömszabályozó, un. spange kezelés lehetőséget ad a sebészeti beavatkozás elkerülésére és helyreállítja az eldeformálódott körmök megfelelő növekedési irányát is.  A körömszabályozók helyi érzéstelenítés nélkül, egyénileg alkalmazhatók.

Egy spange felhelyezése csak néhány percet vesz igénybe és alig észrevehető a viselete. A kezelés időtartama alatt a mindennapi tevékenységek, sport és vízi tevékenységek is ugyanúgy folytathatók.

Ezzel a kezelési módszerrel a műtéti beavatkozások el is kerülhetők, illetve a körömszél kimetszés utókezelésében is jelentős szerepet játszhatnak a körömszabályozók. A legtöbb esetben fájdalommentesen, gyorsan és hosszú távon megszüntetik a benőtt köröm által okozott probléma.

Japán Manikűr

japán manikűr visszaadja a körmök természet-adta szépségét, fényét és elősegíti az egészséges köröm növekedését. Hatására természetes körmeink megújulnak, regenerálódnak a gyenge, betöredező körmök.

A köröm egy olyan  méhviaszos kezelést kap, amivel egészségesebb, erősebb és csillogóan lesz. A méhviasztól erősödik a köröm, valamint élénkül a természetes színe a fénye pedig rendkívül tartós lesz.

Japán manikűr gyenge körmök esetében – vagy műköröm eltávolítása után ajánlott, kúraszerűen hetente lehet alkalmazni legalább egy hónapig, így észrevehetően erősödik a körömlemez. A kúra után a kezelést 2-3 hetente ajánlatos megismételni a feljavított állapot megőrzése érdekében.

A japán manikűrrel kezelt körmöket nem ajánlatos lakkozni, illetve a kezelés után gél lakkozás, vagy műköröm építés sem ajánlott.