Manikűr

Az orosz manikűr nem más, mint száraz, gépi manikűr, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szakemberek és a vendégek körében egyaránt. A gépi manikűr előnye, hogy jóval tovább tart az eredmény, mint a hagyományos eljárásnál. A lenövés üteme természetesen függ a természetes körömlemez növekedési sebességétől is, de általánosságban elmondható, hogy a gépi manikűr sokkal tartósabb eredményt nyújt. A kezelés tartalmazza a köröm állapotfelmérését, orosz gépi manikűrt (cuticula eltávolítása), a köröm formára reszelését és polírozását, valamint a kéz és körömápolását Nail & Hand olajunkkal.

Manikűr gél lakkal

A hagyományos lakkozás egyszerűségét és a műköröm zselék tartósságát egyesíti ez a nagyon népszerű körömbevonat, a zselés lakk más néven gél lakk. Rögtön keményre köt, nem úgy, mint a lakkozás. Rendkívül tartós, 3 hét eltelte után is csupán a lenövés látszik. A puha saját körmöket megkeményíti, védi, rugalmassága miatt a körömmozgásokat repedés és felválás nélkül átveszi. Szolgáltatásainkhoz a koreai BANDI márka termékeit használjuk, melyek méltán híresek a gyönyörű színeikről és a hosszantartó eredményekről.

Pedikűr

Az esztétikai pedikűr magában foglalja a lábak beáztatását, egy bőrradírozást, a talpakon lévő esetleges bőrkeményedések eltávolítását szikés vágással és reszeléssel, a körmök formázását és a lábak hidratálását. Ide tartozik a körmök szépítése is, mely során eltávolítjuk a felesleges bőrt a körömágyakról is. Az esztétikai pedikűrt havonta egyszer érdemes megismételni.

SPA Pedikűr

SPA pedikűr kezelésünk elemei megegyeznek a klasszikus, esztétikai pedikűr lépéseivel, azonban a kezelés befejeztekor frissítő talpmasszázzsal kényeztetjük megfáradt lábait, valamint különlegesen formulált krémünket visszük fel, mely megakadályozza a lábak kiszáradását és hosszantartó, puha érzést biztosít.

Pedikűr gél lakkal

Kényeztesse lábait egy professzionális pedikűr kezelés után és válassza gél lakkal kiegészített kezelésünket, melyben a koreai BANDI márka elkápráztató színei közül választhat, így lába nem csak ápolt, de elegáns és az évszaknak megfelelő színben pompázó is lehet. Szolgáltatásunkat természetesen kérheti masszázzsal kiegészítve is.

Körömszabályzás ( SPange)

A benőtt köröm sajnos egyre több embernek okoz szinte állandó problémát és fájdalmat. A körömszabályozó, un. spange kezelés lehetőséget ad a sebészeti beavatkozás elkerülésére és helyreállítja az eldeformálódott körmök megfelelő növekedési irányát is.  A körömszabályozók helyi érzéstelenítés nélkül, egyénileg alkalmazhatók.

Egy spange felhelyezése csak néhány percet vesz igénybe és alig észrevehető a viselete. A kezelés időtartama alatt a mindennapi tevékenységek, sport és vízi tevékenységek is ugyanúgy folytathatók.

Ezzel a kezelési módszerrel a műtéti beavatkozások el is kerülhetők, illetve a körömszél kimetszés utókezelésében is jelentős szerepet játszhatnak a körömszabályozók. A legtöbb esetben fájdalommentesen, gyorsan és hosszú távon megszüntetik a benőtt köröm által okozott probléma.

Japán Manikűr

japán manikűr visszaadja a körmök természet-adta szépségét, fényét és elősegíti az egészséges köröm növekedését. Hatására természetes körmeink megújulnak, regenerálódnak a gyenge, betöredező körmök.

A köröm egy olyan méhviaszos kezelést kap, amivel egészségesebb, erősebb és csillogó lesz. A méhviasztól erősödik a köröm, valamint élénkül a természetes színe a fénye pedig rendkívül tartós lesz.

Japán manikűr gyenge körmök esetében – vagy műköröm eltávolítása után ajánlott, kúraszerűen hetente lehet alkalmazni legalább egy hónapig, így észrevehetően erősödik a körömlemez. A kúra után a kezelést 2-3 hetente ajánlatos megismételni a feljavított állapot megőrzése érdekében.

A japán manikűrrel kezelt körmöket nem ajánlatos lakkozni, illetve a kezelés után gél lakkozás, vagy műköröm építés sem ajánlott.

Japán PEDIKŰR

japán pedikűr egy egyszerű, tradicionális kezelés, mely visszaadja a körmök természet-adta szépségét,hölgyek és urak is előszeretettel használják, hiszen visszadja a köröm eredeti fényét és elősegíti az egészséges növekedést. Hatására körmeink megújulnak, regenerálódnak.

A láb körmein egy méhviaszos kezelést végzünk el, így egészségesebb, erősebb és csillogó lesz. A méhviasztól erősödik a köröm, valamint élénkül a természetes színe a fénye pedig rendkívül tartós lesz.

Japán pedikúr, csak úgy, mint a manikűr is, gyenge körmök esetében – vagy műköröm/ géllakk eltávolítása után ajánlott, kúraszerűen hetente lehet alkalmazni legalább egy hónapig, így észrevehetően erősödik a körömlemez. A kúra után a kezelést 2-3 hetente ajánlatos megismételni a feljavított állapot megőrzése érdekében.

A japán pedikűr kezelés után a körmöket nem ajánlatos lakkozni, illetve a kezelés után gél lakkozás, vagy műköröm építés sem ajánlott.