A pandémia okozta felfokozott kézfertőtlenítési szokások és a kézhigiéniára való igény és kereslet miatt, úgy gondoltuk, a mi palettánkon is helyet kaphat egy optimális tisztaságot biztosító kézgél.

Természetesen most sem volt kérdéses, hogy nem hagyhatjuk el a PANDHY’S™ koncepció sajátságos szempontjait, így ezek alapján igyekeztünk bőr- és felhasználóbarát terméket készíteni számotokra.

A PANDHY’S™ Silver Hygiene hand rub gel legpozitívabb különbözősége a többi kézgéllel szemben, hogy nem tartalmaz alkoholt, így zárva ki annak az esélyét, hogy száraz, durván kirepedezett kézfejeket kapjunk; illetve biztosít bennünket arról, hogy a bőr természetes lipid rétegét nem károsítja.

Fertőtlenítő hatását a benne található ezüst vegyületnek, nevezetesen az ezüst-citrátnak köszönhetjük.

Az ezüst kiemelkedő tulajdonságai közé sorolhatjuk, hogy a nemesfémek közül napjainkban az egyik leginkább tanulmányozott anyag; a természetben nagy mennyiségben előfordul; széleskörű felhasználást biztosít; régóta alkalmazzák a gyógyászatban baktériumölő hatása miatt.

Gélünk, enyhén illatosított, a benne található citromfűolaj, bőrkondícionáló és hidratáló hatású.
Tartalmaz még egy természetes eredetű terpénolajat, a linaloolt, mely megtalálható számos fűszeres növényben mint például: a levendulában és a kannabiszban is. Antimikrobális, nyugtató és tonizáló tulajdonságai miatt közkedvelt hatóanyag.

Alaposan masszírozunk el kis mennyiséget kezeink között, ügyelve arra, hogy mindenhova kerüljön a formulából, így biztosítva, az ez idő alatt kifejtett tisztító, fertőtlenítő hatást készítményünk számára. Ezalatt a gél tökéletesen felszívódik, nem hagy ragacsos bőrérzetet maga után; puha, tiszta bőrfelületet eredményez számunkra. Nem okoz irritációt, kellemetlen, csípő érzést; így bátran alkalmazhatjuk hidegallergiás, ekcémás bőrökre is. A termékből tényleges bámulatosan kis mennyiség is elegendő, így nem csak természetesen véd, de nagyon gazdaságos is. 

Érdemes akár a gyerekek iskolatáskájába is tenni belőle, hiszen, így minidg kéznél lesz, ráadásul a finom illata miatt mindenki szívesen használja. Szintén praktikus lehet az autóban vagy a saját táskában is őrizni egy-egy darabot, hogy tankolás, vásárlás után azonnal használni tudjuk.

Használatát ismételjük rendszeresen, vigyázzunk egymásra!

 

Szeretettel,
Ági
PANDHY’S™ oktató

 

Forrás: PANDHYS.HU