SKINIQUE
DIÓDA LÉZERES
SZŐRTELENÍTÉS​

SKINIQUE Triple Wavelenght Diode Laser készülék három tartományban működik egyszerre (755, 808 & 1064 nm), rendkívüli teljesítményre képes, hiszen egyedülálló módon, akár 2 ms ultra-rövid impulzust is ki tud bocsátani a kezelés során. Ez a teljesítmény lehetővé teszi, hogy nagyobb hatékonysággal dolgozzunk és garantálja a legjobb eredményt a lehető legrövidebb idő alatt.

A SKINIQUE Triple Wavelength Diode Laser rendelkezik CE, valamint amerikai FDA minősítéssel is!

Tartós, végleges
szőrtelenítés

Szőrtelenítő kezeléseinket, különleges berendezésünk segítségével egyszerre, mindhárom hullámhossz bőrszínhez igazított kombinációjával nyújtjuk, így minden bőrtípusra és bőrszínre alkalmasak, valamint nyáron sem szükséges megszakítani a a kezeléseket, hiszen akár a napbarnított bőrt is biztonsággal kezelhetjük.

A dióda lézeres kezelés ideális választás, ha hosszantartó szőrtelenségre vágynak, hiszen a kezelés során lézerfény segítségével roncsoljuk a szőrtüszőket, amelyek növekedési szakaszban vannak, így megakadályozhatjuk az új szőrök növekedését. A fejlett technikánknak és a hűtött fejnek köszönhetően szinte teljesen fájdalommentes a kezelés.

Sokszor tévesen, végleges szőrtelenítésre hivatkoznak, és bár végleges az eredmény azokra a szőrszálakra, amelyeket megfelelő fázisban kezelünk megfelelő energiával, ám sokkal inkább tartós szőrtelenítésről van szó, hiszen később, akár évek múltán új, gyengébb és vékonyabb szőrszálak jelenhetnek meg, ez teszi indokolttá az  éves egyszeri ismétlő kezeléseket.

H

o

g

y

a

n

?

TRIPLA ERŐVEL A SZŐRMENTES BŐRÉRT

Berendezésünk a leghatékonyabb szőrtelenítő eljárást nyújtja minden bőr – és szőrtípusra, hiszen egyszerre három mélységben célozza meg a szőrtüszőket, amelyek a bőr különböző mélységeiben nőnek. Garantáltan elérünk minden szőrtüszőt, egyetlen szőrszál sem marad kezeletlenül!

Aktív hűtés

Különleges hűtési technológiájának köszönhetően a SKINIQUE dióda lézer berendezés kezelőegységét folyamatosan hűtjük, mely kellemesen ellensúlyozza a lézer által kibocsátott hőhatást, ezzel gyakorlatilag fájdalommentessé téve a kezelést és kizárva az égési sérüléseket.

Fototermolízis

A szelektív fototermolízis elvén olyan magas hőmérsékletre  melegíti berendezésünk a szőrtüszőt a kibocsátott fény által, hogy a teljes megsemmisülését idézzük elő. Emelett, azokat a kapillárisokat, amelyek a szőrtüszőt táplálják is jelentősen károsíthatjuk, így a későbbiekben növekedő szőr tápanyagellátását is meggátolhatjuk.

Fájdalommentes

A kezelés biztonságosan alkalmazható a test bármely részén, legyen szó nagyobb felületekről (pl. hát, mellkas) vagy egészen kicsi és érzékeny részekről (pl. arc, bikini vonal, fül vagy orr). Területenként változhat, de összességében minimális a fájdalomérzet, ráadásul a kezelések előrehaladtával egyre kevésbé lesz kellemetlen a bőrérzet.

Melanin

Különösen azért van fontos szerepe a melaninnak, mert a kezelendő szőrzetnek ez adja a sötét színét, amiben a lézerfény el tud nyelődni. Ebből következik, hogy kifejezetten szőke vagy fehér szőr eltávolítására nincs a jelenlegi technológiával lehetőség, hiszen ezek nem tartalmaznak pigmentet.

Látványos eredmény

A szükséges kezelések száma egyénenként változó, de általában 6-8 alkalom elegendő a tökéletes végeredmény eléréséhez.
Szerencsére már az első kezelés után látványos a visszanőtt szőrön a hatás, hiszen sokkal puhább, vékonyabb világosabb lesz a szőrzet.

Á

R

a

K

TESTRÉSZ ALAPÚ ÁRAK

Áraink a felsorolt testrészek közül EGY terület kezelésére értendők.

Amennyiben kezelésenként 3 testrészt választ,  10 % kedvezménnyel foglalhat, 5 testrész egy időpont alatt történő kezelése esetén pedig 15% kedvezménnyel csökkentjük a szolgáltatás árát.

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az ÁFA-t! Valamennyi árunk tartalmazza a személyes konzultációt és bőranalízist, amely a kezelések megkezdése előtt kötelező!

A személyes konzultáció és bőranalízis díjmentes, amennyiben valamelyik kezelésünket vagy csomagunkat a konzultáció napján megvásárolod, minden egyéb esetben 5000 Ft konzultációs díjat számolunk fel.

Brilliance Csomag

Brilliance csomagunk 15 hónapos előfizetést takar, mely alatt maximum 8 kezelés során korlátlan számú testrészt választhat. Tapasztalataink szerint ez a kezelésszám a maximálisan szükséges a tartós szőrtelenség eléréséhez.

A konzulátció és bőranalízis után, az első kezelésnél, egy összegben fizetendő a csomag ára, mely 50%-os kedvezményt biztosít a testrészek külön-külön történő foglalásához képest!

A Brilliance csomagot választók a vásárlást követően, automatikusan csatlakoznak Törzsvásárlói programunkhoz, a beauTicket kártyájukat már az első kezeléskor megkapják!

 

 

Brilliance

korlátlan szőrtelenítő csomag
850 000 Ft
  • 15 hónapos előfizetés, max. 8 kezelésre
-50 %

Gyakran Ismételt kérdések

A SKINIQUE dióda lézer a legtöbb szőr- és bőrtípuson alkalmazható. Azonban fontos szerepe van a melaninnak, mert a kezelendő szőrzetnek ez adja a színét, ami a lézerfényt el tudja nyelni. Ebből következik, hogy kifejezetten szőke vagy fehér szőr eltávolítására nincs lehetőség, hiszen ezek nem tartalmaznak melanint. Mivel a berendezésünk egyszerre mindhárom hullámhosszon működik, így minden bőrtípus és bőrszín kezelésére, valamint nyáron sem szükséges megszakítani a a kezeléseket, hiszen akár a napbarnított bőrt is biztonsággal kezelhetjük.

Különleges hűtési technológiájának köszönhetően a SKINIQUE dióda lézer berendezés kezelőegységét folyamatosan hűtjük, mely kellemesen ellensúlyozza a lézer által kibocsátott hőhatást, ezzel gyakorlatilag fájdalommentessé téve a kezelést. Természetesen változó, hogy kinek milyen a fájdalomtűrő képessége, azonban tapasztalataink alapján, mindössze minimális, szúró fájdalom tapasztalható.

A konzultáción keretében bőrpróbát végezünk, így megtapasztalható milyen érzés maga a kezelés.

A fototípusodtól és a kezelt területtől függ, hogy ki hogyan reagál a kezelésre, de általánosságban elmondható, hogy 6-8 alkalomra lesz szükség a kívánt eredményeléréshez.

A kezelések között eltelt időt a bőr és a szőr állapotának ideális regenerálódásához igazítva 4-6-8-12 hétben határozzuk meg.

Akár egy alkalom alatt is kezelhetjük a teljes testet, a kezelés ebben az esetben maximum 90 percet vesz igénybe.

Szalonunkban lehetőséged van elköteleződés nélkül kipróbálni a kezelést, valamint alkalmanként fizetni.
Brilliance csomagajánlatunkat nem lehet részletfizetéssel igénybe venni

A terhesség és a szoptatás kizáró tényező. A kezelés elvégzését olyan gyógyszer alkalmazása alatt, ami fokozza a bőr fényérzékenységét nem vállaljuk, valamint a menstruáció ideje alatt sem ajánlott a kezelés. Továbbá kontraindikált a kezelés pszoriázis, nyílt/ vérző sebek, vitiligo, hirsudizmus aktív herpesz és epilepszia esetén, valamint a lézeres bőrfiatalítás és erős kémiai peeling kezelések után 4 héten belül.

Szeretnénk megkérni vendégeinket, hogy lehetőleg 10-15 perccel az időpont előtt érkezzenek, hogy elegendő idő jusson az adatrögzítésre. A kezelés előtt ne használjon testápolót és frissen borotválva érkezzen. Ajánlott a kezelés előtti 7 napban kerülni a túlzott napozást és a retinoid tartalmú termékeket.