ARCKEZELÉSEK

A legjobb barátnőd férjhez megy? Nincs is jobb alkalom egy közös beauty party-ra! Szervezzetek lánybúcsút, közös arckezeléssel, melyet teljesegészben a Ti igényeitekre szabjuk. Szakembereinkkel együtt kiválaszthatjátok a krémek minden alapanyagát, saját illatot és zenté is választhattok a kezeléshez! Igazi, élményalapú szolgáltatásban lesz részetek, hogy emlékezetes legyen a lánybúcsú!

Workshop - csak nektek

Választhattok workshopjaink közül, megmutatjuk boszorkánykonyhánkat, együtt készíthetitek el a termékeket, amiket később a kezelésekben is használunk, illetve megtanítjuk, hogyan érdemes a napi rutint kialakítani, milyen méregtelenítő italokat tudtok otthon is elkészíteni, sőt egyedi igények alapján bor- és sütipartyt is szervezünk Nektek!

KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS

Ki ne szeretne egy csajos délutánt, ami közben elkészülnek a legszebb manikűrök, pedikűrök, ráadásul még a kedvenc zenéiteket is összeállítjuk Nektek. Borkóstolóval és finom falatokkal is kiegészíthetitek az élményt, hogy valóban egy filmbeli jelenetben érezhessétek magatokat!

EGyedi ajánlat

+3670/ 369-0063

Cím 1114 Budapest, Bartók Béla út 61.

Email