MIcroblading szálás szemöldök tetoválás

Természetes hatás

A szemöldök tetoválás egyik legtermészetesebb változata, mely alig megkülönböztethető a saját szemöldök szálaktól

Intenzív pigmentek

Kizárólag Essenhade festék pigmenteket használunk, melyek biztosítják a tökéletes tetovláás eredményét, a gyönyörű színt és a hosszantartó hatást.

Tartós, nem végleges

A microblading tetoválást 1-1,5 évente frissíteni kell, így követhetőek akár a trendek, illetve hajszín változás esetén is igazíthatunk a tetováláson

minimális fájdalom

A kezelés megkezdése előtt érzéstelenítő krémet hordunk fel a területre, így minimális fájdalomra kell csak számítani.

Mit érdemes tudni a tetoválásról?

A microblading tetoválás nem számít klasszikus értelemben tetoválásnak, hiszen nem tetováló géppel készül. Apró tűszerű pengékkel türténik a kezelés, ezekkel karcoljuk a bőrbe a pigmentet. 

Ennek a modern technikának köszönhetően, olyan vékony szálakat tudunk  létre a bőrben, ezek szabadszemmel alig megkülönböztethetőek a természetes, saját szemöldök szálaktól. 

Szalonunkban Clinita pigmenteket használunk, melyek intenzív színükről és széles színválasztékáról híresek.  A Clinita színek előállításához felhasznált alapanyagok megfelelnek a gyógyszerészeti-kozmetikai minőségnek, a piacon elérhető legbiztonságosabbak. Ezek a professzionális pigmentek fém és vas-oxid mentesek, azáltal az allergiás reakció esélye gyakorlatilag kizárható, az idő múlásával a pigmentek halványodása során szürkülés vagy vörösödés alig tapasztalható.

A microblading szemöldök technikával a pigmentek csak a bőr felszínébe kerülnek, így az elkészült szemöldök a lehető legtermészetesebb, könnyed hatást nyújtja. Ennek eredményeként viszont az ilyen technikával készült szemöldököket gyakrabban kell frissíteni, évente – másfél évente érdemes a tetoválást megismételni. Remek lehetőséget ez arra az esetre is, ha évek múltán más formájú vagy színű szemöldökre vágyna, akár a hajszín vagy a trendek változása miatt.

Ezt a technikát azok számára javasoljuk, akiknek fontos a természetes megjelenés, de saját szemöldökük formájával vagy színével nem elégedettek.