Míg az arctisztítási protokollunk részeként teljesen természetesnek vesszük, hogy bőrünket radíroznunk kell, addig megdöbbenve kérdezhetjük a hajas fejbőrünknek is szüksége van-e rá?

Igen, lehetséges, nézzük csak miért.

Ahogyan az arcbőrünkön, úgy a fejbőrnél is elhalnak a hámok, amelyeket célszerű eltávolítani a tökéletes, alapos tisztítás érdekében. Normál esetben a szarusejtek önmaguktól is leválnak, de bizonyos esetekben zavar léphet fel és ez korpa formájában jelentkezhet. Erre a kellemetlen problémára jelenthet megoldást a PANDHY’S™ beautique által kínált „fej wellness”.

A testkezeléseknél már jól ismert habos-sós peelinggel kezdjük a rituálékat, alapozva a só tisztító és keringésjavító hatására. A PANDHY’S™ beautique Scalp Care sópasztája  kifejezetten a fejbőr normál működésének elősegítésére készült.

Orvosolhatjuk vele a túlzott zsírosodást, korpásodást; enyhítheti a pikkelysömör kellemetlen tüneteit; önmagában használhatjuk a kellemes érzésért, amit a só bizsergető hatása idéz elő; illetve hajtővolumenizáló hatását sem hagyhatjuk ki számtalan jótékony hatása mellett.

Sópasztánk alapja a rózsaszín Himalája só, amely rendkívül gazdag, a szervezet működéséhez szükséges ásványi anyagokban. Megtalálható benne többek között a nátrium-klorid, kálcium, bromid, jód és magnézium is. Kiváló méregtelenítő, pórustisztító és fertőtlenítő hatású.

A paszta összetételében megtalálható a már jól ismert cukor-tenzid; valamint napraforgómagolaj, amaránt olaj, mely magas szkvalén tartalmának köszönhetően, nagyon jó nedvességmegőrző és hidratáló hatású.

Elnyeli az UV káros sugarait, erőteljes antioxidáns tulajdonsággal bír. Gyógyíthat bizonyos fejbőrbetegségeket köztük az ekcémát, pikkelysömört. Összetevői közül említésre érdemes a muskotályzsálya, amely szabályozza a fejbőr szébumtermelését, baktericid, sejtmegújító és tonizáló hatást fejt ki.

Felhasználási javaslat:

A tégelyben található spatulával keverjük össze a sópasztát; kis mennyiséget vigyünk fel a nedves hajra, közvetlen a hajtövekhez és masszírozzuk alaposan a fejbőrünkbe egészen addig, amíg a paszta habzani kezd, oszlassunk el a tisztító habunkból a hajszálakon át a hajvégekig és hagyjuk hatni 5-10 percig; ismételjünk ha szükséges, ezután öblítsük le.

A sópaszta használata során nincs szükségünk egyéb hajtisztító kozmetikumra, a masszánk tökéletes zsírtalanítást biztosít.

A kezelés kúraszerűen ajánlott, 2 hónapon át, 2 hetente.

Szívből ajánlom!

Szeretettel,

Ági

PANDHY’S™ oktató