PURITY - GYENGÉD MÉLYTISZTíTÁS

A természetes szépség alapja az üde és egészséges bőr, a rendszeres arctisztítás pedig az arcápolás egyik alappillére.

Köztudott, hogy a stressz, az immunrendszer gyengülése, a dohányzás, a napfény, a helytelenül kiválasztott és használt kozmetikumok, élelmiszerek, valamint a levegő szennyezettsége egyaránt elősegítik a mitesszerek képződését. Épp ezért elengedhetetlen a megfelelő, rendszeres arctisztítás, bőrápolás, mitesszerek kezelése. Nem számít, hogy bőröd fiatal vagy érett, normál, vagy zsíros, minden bőrtípus számára fontos a rendszeres, jó minőségű tisztítás. Nemtől és kortól függetlenül!

Purity tisztító kezelésünk eredményeként a pórusok kitisztulnak, az elhalt hámsejteket eltávolítjuk, amelynek következtében a bőr felfrissül, oxigénfelvétele fokozódik, tapintása bársonyosan simává válik.

A kezelés során felmérjük a bőr aktuális állapotát, megfelelő és alapos bőrtisztítás után intenzív és  hatékony peelinggel folytatjuk a kezelést. A bőr felpuhítása után kitisztítjuk a pórusokat, amelyet manuálisan, nyomókendővel, valamint vákuum használatával végzünk a kíméletesebb kezelés elérése érdekében.  A kezelést személyreszabott, tápláló, hidratáló és pórusösszehúzó pakolással valamint ásványi sminkkel zárjuk.

Purity kezelésünk időtartama 90 perc, ára pedig 25.000 Ft, mely tartalmazza a kezelés utáni kendőző sminkelést is!