SKINIQUE 4d rádiofrekvenciás Bőrfeszesítés

A SKINIQUE 4D RF készülék segítségével kisimulnak a felszíni ráncok és mimikai vonalakat, a bőr feszesebbé válik. A kezelés serkenti a kollagén termelést, segít megküzdeni a makacs zsírpárnákkal és hatékonyan feszesíti a lógó, petyhüdt bőrt.
Az ellenőrzött és célzott hőhullámok hatására a szabad zsírsavak távoznak a zsírsejtek sejtmembránján keresztül. A sejtekből a hő hatására kiszabaduló zsírmennyiség a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik a szövetekből, majd a szervezet kiválasztó rendszerei által végleg kiürül a szervezetből.

A SKINIQUE 4D RF berendezés rendelkezik CE, valamint amerikai FDA minősítéssel is!

Újradefiniáljuk a Kontúrokat

A rádiófrekvencia által kiváltott hőhatás feszesíti a kollagén rostokat és beindítja a kötőszövet regenerálódását, növeli a sejtek biokémiai aktivitását, élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, gyorsítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal javul a méreganyagok kiválasztása.

A 4D Rádiófrekvenciás kezelés a lehető legmodernebb, fájdalommentes és gyors megoldás a zsírpárnák, narancsbőr, megerekszedett bőr és a toka feszesítésre.

A bőr új, rugalmasabb kollagén rostokat képez, így a kezelt bőr teljesen átalakul, sokkal feszesebb, fiatalosabb és egységesebb bőrfelület jön létre, a mimikai ráncok mélysége csökken, az apróbb ráncok kisimulnak.

H

o

g

y

a

n

?

A rádiófrekvencia energiáját évek óta használják orvosi eljárások során. Amikor szöveteket kezelnek, két elektróda között a rádiófrekvencia hőt generál a dermisben és a bőr alatti rétegekben. Ezt a hőt használják sebészetben hemosztázis (vérzés megállítás) céljából, valamint szövetek eltávolításra.  A közelmúltban azonban a kollagén zsugorodás, valamint a laza kötőszövetek kezelésére is használni kezdték a kollagén denaturációs (természetes szerkezetének megváltozása) hatásának köszönhetően. A kollagén molekulákat fibroblasztok (a kötőszövetet alkotó, jellegzetesen szétterült, nagy alapsejtek) állítják elő, melyek három polipeptid láncot szintetizálnak (ötvöznek), amelyek tripla spirálvonalat alkotnak.

Bőrünk irha rétegében található fibroblasztok folyamatosan kollagént és egyéb proteineket termelnek. A kollagén felelős a bőr tartásáért és rugalmasságáért. A kor előrehaladtával csökken a fibroblasztok aktivitása, csökken a kollagénrostok mennyisége, így bőrünk fokozatosan elveszti rugalmasságát, feszességét, megjelenek a ráncok, arcunk „megereszkedik”. 

A rádiófrekvencia által felmelegített fibroblaszt sejtek hozzájárulnak a kollagén keletkezéshez és az azutáni szövet újjá formázáshoz, mely hozzájárul a végső kozmetikai eredményhez, a feszesebb, rugalmasabb és élettel telibb bőrhöz. 

A kezelésérzet hihetetlenül kellemes, ami a hatékonysága mellett már csak hab a tortán.

Á

R

a

K

TESTRÉSZ ALAPÚ ÁRAK

Áraink a felsorolt testrészek közül egy terület egyszeri kezelésére értendők.

Amennyiben testrészenként 8 kezelést vásárol meg együttesen, 20% kedvezményt biztosítunk a kezelések árából.

Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az ÁFA-t! Valamennyi árunk tartalmazza a személyes konzultációt és bőranalízist, amely a kezelések megkezdése előtt kötelező!

Akár az első kezelés is látványos lehet, de mindenképp kúraszerű kezeléssorozatra van szükség tartós eredményhez.

Hetente akár kétszer is végezhető a kezelés, és egy kúra átlagosan 6-8 alkalomból áll.

Gyakran Ismételt kérdések

A kezelésérzet hihetetlenül kellemes, ami a hatékonysága mellett már csak hab a tortán.

Hetente akár kétszer is végezhető a kezelés, és egy kúra átlagosan 6-8 alkalomból áll.

 • keringési rendellenesség
 • beültetett pacemaker, defibrillátor egyéb elektromágneses eszköz
 • beültetett idegen test a kezelendő terület alatt (izületpótlás, kapcsok, ortopédiás eszköz)
 • hasi sérv
 • máj-vagy veseelégtelenség
 • hasnyálmirigy gyulladás
 • cukorbetegség
 • vérzékenység
 • AIDS, HIV fertőzés, daganatos betegség
 • terhesség, vagy szoptatás
 • ismeretlen eredetű bőrbetegség, illetve aktív herpesz, psoriasis, ekcéma
 • hajszálértágulat, kötőszöveti rendellenesség
 • fényérzékenységet okozó anyagok használata
 • vitiligo

A rádiófrekvenciás kezelés előtt és után 24 órával szolárium használata nem javasolt!

Menstruáció ideje alatt a kezelés felfüggesztése szükséges!