A PANDHY'S™ története

A CosMed Kft. klasszikus családi vállalkozásként alakult 2004-ben a saját fejlesztésű, szabadalommal védett, professzionális cukor-depilációs termékek gyártására, forgalmazására. A PANDHY’S™ professzionális, szőrtelenítő-cukorkészítményeivel és a kapcsolódó depilációs eljárással 2004. évi színre lépésekor alaposan felkavarta úgy a hazai, mint a nemzetközi szalondepiláció állóvizét. Az aktuális trendekkel és szokásokkal élesen szembe menő, minden vonatkozásában innovatív, a szakmát meghökkentő anyagot és eljárást kínált, ami ellentétben az akkoriban egyeduralkodó gyantákkal és gyantázással, teljesen új dimenziót nyitott a depilációban.

A PANDHY'S™ koncepció

Hisszük, hogy a PANDHYS™ márkának stílusa van. A stílus az, hogy tudjuk, kik vagyunk és merre tartunk. A mi stílusunk lényege a kreativitás, a kísérletezés, a folyamatos mozgás és növekedés. Tudatosan kockáztatunk, szembe megyünk a konvenciókkal. Úgy gondoljuk, hogy különlegeset alkotni és sikert elérni csak a megszokott irányt elhagyva lehetséges. Így tud a PANDHYS™ egyszerre formabontóan modern, úttörőként stílusteremtő, és egyidejűleg klasszikus, hagyományokra épülő  lenni.

Nincs ez másként a szalon szolgáltatásaink terén sem, hiszen ahogyan termékeink fejlesztésénél, úgy itt is letérünk a járt útról és egy olyan világba kalauzoljuk el vendégeinket, melyet magunknak álmodtunk.

Az alapító és elképzelései

A PANDHY’S™ márkát Borbíró Gertrud hozta létre. Ő alkotta meg a márkát híressé tevő depilációs cukorkészítményeket, ő a szabadalmak birtokosa, ő dolgozta ki az anyagokhoz kapcsolódó depilációs technikákat, valamint a képzések metódusát, képezte az eljárás első oktatóit világszerte.
Szintén ő a PANDHY’S™ termék kigondolója, és nagyrészük az ő fejlesztésében jött létre.