Szempilla lifting

A szempilla lifting kezelésünkkel pillanatok alatt gyönyörű, íves szempillákat varázsolunk Önnek, amely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot. Sokaknak vannak sűrű és hosszú pillái, viszont ezek sokszor egyenesek vagy majdnem teljesen egyenesek, így nyitott szemnél kevésbé mutatósak. A szempilla lifting hatására a lágyan ívelt szempillák, természetes, szép keretet biztosítanak a szemnek. A szempillagöndörítés egyik legnagyobb előnye, hogy az eredeti szempillákat nem roncsolja és elég egy – másfél havonta megismételni a kezelést.

Szemöldök laminálás

Ezzel az innovatív, új érdeklődésnek örvendő szemöldök formázási megoldással beállíthatjuk a rakoncátlan szőrszálakat, dús, szimmetrikus és tökéletesen fésült szemöldököt alakíthatunk ki. A kezelés során a megtisztított szemöldökre lamináló gél kerül fel, melynek hatására a szálak jól formázhatóvá válnak. Ezután a fixáló zselével visszazárásra kerül a szálak szerkezete, ezzel tartóssá téve a hatást. Zárásként, a hidratáló szérum garantálja a megfelelő ápolást. A kezelés végeredménye dúsabb, szebb és rendezettebb, tökéletesen fésült szemöldök, akár egy hónapon át.

Szempilla hosszabbítás

A műszempillák meghosszabbítják és dúsabbá teszik az eredeti pillákat, ezáltal kiemelik a tekintetet. A tincses műszempillákkal ellentétben teljesen természetes hatás érhető el vele.  Szalonunkban csak a természetes hatású 1D szempillahosszabbítást végezzük. A műszempilla az emberi szempillához hasonló, puha, szintetikus anyagból készül, amely természetesen ívelt. A szálakat a választott technikához mérten ragasztjuk, a szempillákhoz kiváló, orvosi minőségű, rugalmas ragasztóval, ezáltal a felragasztott pillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel távoznak.

Szemöldök festés

A tartós szemöldök festés segítségével az arcformához tökéletesen illő szemöldököt alakítunk ki és korrigáljuk a szemöldök színének, ívének hiányosságait.  A természetes hatásútól a karakteresebb szemöldök színig széles a paletta, a megfelelő szín kiválasztása mindig a vendég igényeihez igazodva történik.

Szempilla festés

Fájdalommentes és tartós művelet, melynek eredménye a hangsúlyos és gyönyörű szempilla, amely önmagában is öltözteti arcot. A tartós szempilla festés kiemeli a szemet, praktikus, mert nem kell mindennap spirállal festeni és a sokkal kontúrosabbá teszi a szemet, ugyanakkor egyáltalán nem károsít és a pilláknak sem árt!

Szemöldök formázás

Világhírű cukorpasztánk csodákra képes a szőrtelenítés terén, így természetesen szemöldökünk formázásánál is érdemes ezt a módszert használnunk, hiszen kevesebb fájdalommal, bőrpírrel jár. Az eredmény hosszantartó, rendezett és korrigált szemöldökforma. A kezelést festéssel és laminálással is lehet kombinálni.

Képgalériánk kezeléseinkről