Cukorpasztás szőrtelenítés

Az évezredes hagyományokból életre hívott, a kor igényeire alakított cukorpaszta és a hozzákapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr és szőrtípusra. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el az egészen rövid, akár a benőtt szőrszálakat is. A szőrtelenítésen felül ez a csodálatos és megkérdőjelezhetetlenül természetes anyag a szalon kezelések egész tárházát rejti.

A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta az ókori közel-keleti recepteken alapuló cukor-víz főzet, amely egy szabadalmazott eljárással, sav (citrom) hozzáadása nélkül készül.

Miért lényeges a (citrom) sav mellőzése?

Elsősorban, mert stabil konzisztenciájú anyagra van szükségünk a kézi-technikához, hiszen a citromsav pórusösszehúzó hatása kifejezetten a PANDHY’S™ depilációs eljárás alapelvével ellenkezik, és azért is mert a citromsav növeli a bőr fényérzékenységét és szélsőséges esetben allergizálhat is. A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai-, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz. A paszta hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik!

A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta csak a szőrhöz magához tapad, ennek a gyengédségnek köszönhetően többször is felvihető az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja, és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így a kezelés lényegesen kevésbé kellemetlen, az eredmény pedig a hosszantartó bársonyos, sima bőr. A PANDHY’S™ Cukorpasztát a kozmetikus kézzel masszírozza a szőrtelenítendő bőrfelületre, a szőr növekedésével ellentétes irányban. A paszta testmeleg, így használatával nem áll fenn az égetés veszélye. A Cukorpaszta körbeveszi a szőrszálat, bizonyos mélységig belefolyik a tüszőbe. A növekedés irányában történő extrakció teljes, nem marad betört szőrszál a tüszőben.

A PANDHY’S™ terméke tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, minőségét korlátlan ideig megőrzi. Langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről, így a kezelést követő tisztítás egyszerű, nincs szükség hozzá különféle vegyszerekre.


Ideje másként gondolkozni a depilációról!

Időegység alapú árazás

Cukorpasztás szőrtelenítő kezeléseink testtájak helyett, időegység alapú árazással érhetőek el. Ezzel szeretnénk megkönnyíteni a döntést a cukrozandó területek kiválasztásánál, hiszen a kiválasztott idősávban akár több kezelés is kombinálható. Kozmetikusaink maximális hatékonyságának köszönhetően több testtájon is élvezheti világhírű cukorpasztánk hatását a lehető leggazdaságosabb árakon.

Fontos tudni: Kerülendő ezeken a napokon a napozás, a szolárium, a meleg ülőfürdő, szauna, intenzív verejtékezéssel járó testedzés. Hölgyeknek javasoljuk, hogy igyekezzenek kerülni a szőrtelenítést a menstruáció alatt, mivel a női szervezet ilyenkor érzékenyebb a fájdalomra.

20 perc

7.000 Ft

40 perc

10.000 Ft

60 perc

14.500 Ft

80 perc

17.500 Ft

100 perc

20.000 Ft

120 perc

22.000 Ft

140 perc

24.000 Ft

SZÁMBA VETTÜK, MI IS A BAJ A KÜLÖNFÉLE GYANTÁZÁSI MÓDSZEREKKEL:

 • először is fájdalmas, a gyantákba beletapad az élő bőrsejt is, traumatizálják a bőrt, többségük a magas hőmérséklettel is fokozza a kellemetlenséget, esetleg égetési sérülésekhez is vezet
 • gyakran okoz allergiás tüneteket
 • nem tökéletes az eredmény, a kezelés minimum 5-10 mm-es szőrhosszúságot igényel, a vendégek nem szívesen növesztik a szőrüket, különösen a nyári időszakban. A rövid, betört és bőr alá nőtt szálakkal a gyanta nem tud mit kezdeni, pedig éppen a gyantázás az egyik fő okozója a benőtt szőröknek, ugyanis azáltal, hogy természetellenes módon visszafelé, azaz a növekedési irány ellenében tépi ki a szőrt elkerülhetetlen, hogy a szálak nagy része beletörik a tüszőbe, illetve hogy az eljárás deformálja a tüszőállást
 • nem elég tartós, amikor ugyanis elég hosszú a szőrszál a gyantázáshoz, akkor már többnyire telogén fázisban van, azaz az eltávolítandó szál alatt már nő az új szőr, ez determinálja tehát a “szőrtelen” időszak hosszát
 • mind ezek mellett még ragad is, foltot hagy, ami vagy egyáltalán nem, vagy csak nehezen tisztítható

mik a cukorpasztával történő szőrtelenítés előnyei?

 • nem kell sokáig növeszteni, 1-2 mm elég a szőrtelenítéshez
 • tovább tartó szőrtelenség, már akár anagén fázisban is el tudjuk távolítani a szőrt
 • minimális fájdalom, a cukorpaszta növekedési iránnyal megfelelően emeli ki a szőrszálat
 • nincs benőtt szőrszál, nem tépi el a szőrszálat, így nem alakul ki a benőtt szőrszál
 • eltávolítja a benőtt szőrszálakat, az elhalt bőrsejteket is összegyűjti
 • nincs irritáció, vörösség, hiszen élő bőrhöz nem tapad
 • testhőmérsékletű, nem forró, nem éget
 • kizárható allergia, tisztán cukor + víz főzet, citromsav nélkül
 • csodálatos peeling is egyben, összegyűjti az elhalt hámsejteket, így bársonyos eredményt kapunk
 • magyar termék nagydíjas termék és eljárás, több hazai és nemzetközi díjjal elismert

Cukorpaszta vagy cukorgyanta?

Aki a tökéletességet keresi a kellemessel ötvözve, annak csak is a cukorpaszta lehet a választása. Tiszta cukor és víz főzet, ami garantáltan nem allergizál. A bőrből emeli ki a szálakat, anélkül, hogy betörné azokat, miközben az elhalt sejteket összegyűjti és mindezt egy kellemes, langyos, képlékeny anyagként, amit a szakértő kozmetikus masszírozva hordja fel a bőrre. Az eltávolítás csak egy pillanatnyi kellemetlenséggel jár, amit rögtön el is felejthetünk, mert jön a következő simítás. Mindegy hogy milyen rövid, vagy hosszú a szőrszál, és hogy hol van… A bőr selymes, hidratált és sima a szőrtelenítés után 4-5 hétig.

A cukorgyanta hagyományos gyanta, ahogyan a neve is mutatja, hozzáadva egy kis cukorral. Egyre többeknek okoz allergiát, irritációt. A bőr felszínén “dolgozik” még szakértő kezekben is, hordozva magában a gyanták összes kellemetlenségét. Forró, szakítja és töri a szálakat és roncsolja az élő bőrt. Sajnos a rövid szálakkal tehetetlen, a túl hosszúakat pedig húzza felhordáskor, eltávolítása fájdalommal jár. A bőr pöttyös, irritált és érzékeny kezelés után és 2 hét elteltével már megjelennek a szőrök.