AHA Cocktail (30 ml)

22,240 Ft

Az AHA-koktél, kiemelkedő alfa hidroxi sav tartalmukról ismert, szaftos gyümölcsökből komponált készítmény, amit glikol-, tej-, mandelik- és citromsav hozzáadásával teszünk még hatásosabbá. A formula rendszeres használatával, a gyümölcssavak sokszínűsége és komplexitása folytán, a bőr tónusa és textúrája javul, csökken a bőrpír, a gyulladásos bőrproblémák és a komedók kialakulása.

Használati Utasítás:
Oszlasson el egyenletesen egy kismennyiséget (5-10 csepp) a készítményből a tiszta, száraz bőrön. Csak a teljes felszívódást követően alkalmazzon további bőrápolókat.
Kezdje az alkalmazást heti egyszeri alkalommal, majd ahogy a bőr hozzászokik, növelje a gyakoriságot. A javasolt gyakoriság 2-3 alkalom hetente.
Ha bőrirritációt észlel, alkalmazza az enhancert egyéb készítményhez (szérum, krém, stb.) keverve, vagy csökkentse a formula mennyiségét, vagy az alkalmazás gyakoriságát.
Tartózkodjon a napozástól, szolárium használatától, illetve mindig gondoskodjon a megfelelő UVA és UVB fényvédelemről AHA tartalmú készítmények használatakor!

Összetevők (INCI):propylene glycol, prunus armeniaca fruit (apricot) extract, passiflora incarnata fruit (passionfruit) extract, mangifera indica fruit (mango) extract, prunus persica fruit (peach) extract, fragaria vesca fruit (strawberry) extract, rubus idaeus fruit (raspberry) extract, psidium guajava fruit (guava) extract, citrus grandis fruit (grapefruit) extract, glycolic acid, citric acid, lactic acid, mandelic acid

Cikkszám: 1767087 Kategória:

További információk

Tömeg 0.03 kg