BrightBooster (30 ml)

17,780 Ft

A termék jelentős mennyiségű, természetes úton kinyert rizskorpa, fehérmályva, és édesgyökér kivonatot tartalmaz. Összetételénél fogva blokkolja a tirozináz aktivitást, csökkenti a sötét foltokat, világosítja és egységesíti a bőrtónust, amitől mind Ön, mind pedig a bőre ragyogóan érzi magát.
A BrightBooster a bőr pigmentációs folyamatának négy kulcsfontosságú szakaszában fejti ki teljeskörű hatását, egy négyszintű mechanizmus mentén. Gátolja az endotelin-1 termelődését a keratinocitákon, gátolja a melanociták differenciálódását, gátolja a tirozináz enzim aktivitást, és ugyancsak gátolja a meglévő melanin pigmentek elszíneződését.

…indikáció

Több tényező is hozzájárulhat a hiperpigmentáció kialakulásához; genetikai faktorok, egyes betegségek és bizonyos hormonális hatások következményeként, valamint bőrsérülések és az öregedés következtében a melanociták számában és működésében változás állhat be, melynek következtében a pigment-eloszlás egyenetlenebbé válik, és hiperpigmentáció, azaz barna foltok jelennek meg a bőrön. Az öregségi foltok kialakulásának egy másik lehetséges oka a túlzott napozás.
Az olyan bőrproblémák is, mint például a pattanás, rozácea, pikkelysömör, és allergiás reakciók, súlyosan befolyásolhatják a bőr általános egészségét, és egyenetlen bőrképet eredményezhetnek.
Számos környezeti tényező, mint a szél, por, vegyszerek, száraz éghajlat, dohányzás, légszennyezés és ultraibolyasugárzás, szintén bőrfoltokat és durva bőrfelületet okozhatnak.
A kor és a környezeti hatások következtében a bőr elasztin és kollagén szerkezete sérül, mennyiségük csökken, ami miatt a bőr száraznak, durvának és ráncosnak tűnik.

 

Cikkszám: 1767082 Kategória:

Leírás

A boostereket önmagukban is lehet használni, vagy más szérumokkal, maszkkal vagy krémmel összekeverve is. Amennyiben közvetlenül a bőrön alkalmazza;tegyen 1 vagy 2 pumpányi (0,15 / 0,30 ml)boostert a tenyerébe, melegítse azt néhány másodpercig a tenyerek között, majd gyengéden nyomja a tenyereket a bőrre, a kezek melege segíti a készítmény jobb és gyorsabbfelszívódását. Néhány másodpercig tartsa az arcán a kezét, mivel a hő hozzájárul a formula mélyebb és gyorsabb felszívódásához. Ha más formulával keverve használja; a megtisztított tenyérbe helyezzen a választott Boosterből 1 pumpányit, és keverje össze az Ön számára készített CosMix krémmaszkkal vagy krémmel. Felhordás előtt addig keverje, amíg egyenletes állagú nem lesz a keverék.

 

Összetevők (INCI): hemi squalane (c13-15 alkane), rapeseed (brassica campestris seed) oil, liquorice (glycyrrhiza glabra) root extract, polyglyceryl-3 diisostearate, marsh mallow (althaea officinalis) root extract, rice (oryza sativa) bran extract

További információk

Tömeg 0.03 kg