CalmBooster (30 ml)

17,780 Ft

A parafatölgy gyökér és propoliszkivonatot tartalmazó formula nyugtatja és védi a bőrt, megakadályozza, illetve csökkenti a bőrpír kialakulását és az irritációt, visszaállítja és fenntartja a bőr általános egészségét és szépségét.
A Booster csillapítja a rozácea, a pikkelysömör, a mikrobás vagy krónikus ekcéma, a gennyes bőrbetegségek, gyulladások, valamint az égés tüneteit.
Védelmet nyújt a bőr sejtjeinek a fény- és az oxidatív stressz hatásaival szemben, és véd a különféle bakteriális fertőzések terjedése ellen.

…indikáció

Az “inflamm’­aging” kifejezést egy öregedési jelenség leírására használják, amelyet krónikus gyulladás okoz.

Mindannyian ismerjük és felismerjük a gyulladás látható jeleit, amelyek a bőr felületén jelennek meg; a pirosság, a fertőzés, irritáció és kellemetlen bőrérzet formájában.

Sok esetben viszont a gyulladás nem látható. Minden bőrtípus – különösen a legyengült és öregedő bőr – gyulladásnak van kitéve akár alacsony intenzitáson is. Ez az alapgyulladás az, amely végsősoron kimeríti a test védekezőrendszerét, lerombolja a bőr kulcsfontosságú fiatalság-megőrző struktúrait, kollagén és elasztin degradációhoz, valamint a bőr védelmi funkciójának sérüléséhez vezet.

A tónustalan bőr, illetve a csökkent kollagén termelés szintén az inflamm’aging hatására alakulnak ki, mivel felborul az enzimek egyensúlya a bőrünk védő-rétegeiben.

Továbbá, a klímaváltozás, fűszeres ételek, alkohol, érzelmek vagy érzékenység is reaktívvá tehetik a bőrt, könnyen kipirosodhat és csípő-viszkető érzés alakulhat ki. Apró kitágult erek jelenhetnek meg.

 

Cikkszám: 1767080 Kategória:

Leírás

A boostereket önmagukban is lehet használni, vagy más szérumokkal, maszkkal vagy krémmel összekeverve is. Amennyiben közvetlenül a bőrön alkalmazza;tegyen 1 vagy 2 pumpányi (0,15 / 0,30 ml)boostert a tenyerébe, melegítse azt néhány másodpercig a tenyerek között, majd gyengéden nyomja a tenyereket a bőrre, a kezek melege segíti a készítmény jobb és gyorsabbfelszívódását. Néhány másodpercig tartsa az arcán a kezét, mivel a hő hozzájárul a formula mélyebb és gyorsabb felszívódásához. Ha más formulával keverve használja; a megtisztított tenyérbe helyezzen a választott Boosterből 1 pumpányit, és keverje össze az Ön számára készített CosMix krémmaszkkal vagy krémmel. Felhordás előtt addig keverje, amíg egyenletes állagú nem lesz a keverék.

 

Összetevők (INCI): hemi squalane (c13-15 alkane), coconut (cocos nucifera) oil, sunflower (helianthus annuus) seed oil, oak root extract, propolis extract

További információk

Tömeg 0.03 kg