COSMIX INKA Combo-HydroControl (1ml)

2,230 Ft

A CosMix kombók egydózisú, különféle kozmetikai indikációkra gondosan válogatott, tiszta aktív hatóanyag keverékek a CosMix bázisokhoz.
Hatóanyagok:
HIALURONSAV
kismolekula méretű, hidrolizált hialuronsav a bőr középső és legfelső rétegeinek a hidratálására, és a nedvesség megkötésére.
INKA DRAGO
egy páratlan összetevő, amit a Croton Lechleri fa gyantájából nyernek ki, és amit az amazóniai őslakosok már ősidők óta használnak gyógyító ereje miatt. Napjainkban a kozmetikai iparban is kezdik alkalmazni, nagyon jó immunmoduláns, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásai miatt.
INKA MACA
az Andok-beli Maca gyökérből készült kivonat, energizáló és termékenység-növelő hatása széles körben ismert, jótékony növényi összetevő, multifunkcionális tulajdonságokkal, amelyek javítják a bőr egészségét, barrier funkciót töltenek be a környezetszennyezés, a stressz és az UV sugárzás ellen.

Összetevők (INCI): aqua, hyaluronic acid, sodium lactate, propanediol, croton lechleri resin extract, lepidium meyenii root extract, citrus grandis seed extract, colloidal silver

Elfogyott

Cikkszám: 980919R Kategória:

További információk

Tömeg 0.001 kg