COSMIX INKA Combo-PureControl (1ml)

2,230 Ft

A CosMix kombók egydózisú, különféle kozmetikai indikációkra gondosan válogatott, tiszta aktív hatóanyag keverékek a CosMix bázisokhoz.
Gyulladásos, aknés bőrproblémák komplex kezelésére, megelőzésért.

Hatóanyagok:
KRAMERIA
ratánia gyökérből készül, évszázadok óta széles körben hasznáják a vérzéscsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően, fényvédő sajátosságai okán az UV-B sugárzás elleni védekezésnek is kitűnő eszköze.
INKA MATICO
a Piper aduncum válogatott leveleiből nyert kivonat, ez az ezeréves tradícióval rendelkező perui növény, alkalmas bőrtisztításra, a bőr megvédésére, sebek gyógyítására, fertőtlenítésre, vérzéscsillapításra és bőrproblémák kezelésére.
INKA DRAGO
egy páratlan összetevő, amit a Croton Lechleri fa gyantájából nyernek ki, napjainkban a kozmetikai iparban  nagyon jó immunmoduláns, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásai miatt alkalmazzák.
INKA CAPULI
természetes összetevő; a perui földicseresznyéből származik, amely egy rendkívül funkcionális gyümölcs, és amelyet már a pre-inka és inka kultúrákban is gyógynövényként ismertek és használtak.
INKA TARA
természetes összetevő, amit számos módon használnak  már a prehispán kor óta. Néhány kevésbé ismert előnyeit – természetes fényvédő, antimikrobiális és antibakteriális hatását – a kozmetikai ipar most kezdi felfedezni.

 

Cikkszám: 980917R Kategória:

Leírás

Összetevők (INCI): Aqua, Propanediol, Piper Angustifolium Leaf Extract, Physalis Peruviana Fruit Extract, Krameria Triandra Root Extract, Caesalpinia Spinosa Fruit Pod Extract, Croton Lechleri Resin Extract

További információk

Tömeg 0.001 kg