COSMIX INKA Combo-TimeControl (1ml)

2,230 Ft

A CosMix kombók egydózisú, különféle kozmetikai indikációkra gondosan válogatott, tiszta aktív hatóanyag keverékek a CosMix bázisokhoz.

TimeControl – INKA COMBO: …többfrontos bőrfiatalítás és védelem
Hatóanyagok:
INKA TOCHE
a perui amazonasi őserdő területéről származik, a macskakarom liánból nyerjük ki. A hagyományos népgyógyászatban mély sebek gyógyítására, illetve gyulladásgátló szerként használják. A macskakarom növény kivonat megszünteti a szellem és a test közötti, egyes betegségek fő okait jelentő zavarokat.
A legfontosabb hatások
erősíti a bőr támasztó szerkezetét, a kollagén termelésének stimulálása és a kollagén degradációjának csökkentése által
INKA YACON
az inkagumó leveleiből készülő kivonat, jól ismert andokbeli termény, amelyet már évszázadok óta használnak Peru őshonos lakosai táplálékként, és a hagyományos orvoslásban is.
INKA YAGUAR
természetes hatóanyag, a perui Andok őshonos vadnövényéből. A bennszülöttek hagyományosan borogatáshoz használták a növényt, ütések és zúzódások gyógyítására.
INKA ANATTOaz Achiote válogatott leveleiből nyert kivonat, amely egy amazóniai növény, amit ősidők óta bőrápolásra használnak a térségben élő törzsek,   erős anti-kolleganáz hatással bír, intenzív bőrvédelmet nyújt az UV sugárzással és az ebből eredő oxidatív stresszel szemben.
INKA CAMU
az amazoni Camu camu gyümölcsből származó kivonat, az egyik leggazdagabb C-vitamin forrás, amely a korai öregedést okozó szabad gyökök ellen fontos antioxidáns szerepet tölt be.

 

Cikkszám: 980918R Kategória:

Leírás

Összetevők (INCI): aqua, propanediol, uncaria tomentosa extract, smallanthus sochifolius extract, oenothera rosea extract, bixa orellana leaf extract, myciaria dubia fruit extract

További információk

Tömeg 0.001 kg