COSMIX TERRA set – Repair 5 g

720 Ft

A TERRA készlet 5, különböző kozmetikai profilú agyagból áll. Mindegyik használható tiszta formában vagy CosMix Krém Maszk Alapba keverve arc-, test- és haj maszkként, a különböző kezelési indikációk szerint.

A TERRA agyagok Brazilíából, Santa Catarina-ból származnak, COSMOS & ECOCERT által minősített gyártási folyamatok eredményeként nyerik el végső formájukat. Az agyagokat napon szárítják, az őrlési folyamat emberi érintés nélkül történik, mikrobiológiai dekontaminációt szabályozott hőimpulzusok alkalmazásával hajtják végre.

 

TERRA REPAIR – Regenerálás és védelem

TERRA TENSOR – Bőrfeszesítés

TERRA DETOX – Tisztítás, méregtelenítés

TERRA MATTE- Szébum reguláció

TERRA BLENCH – Bőrhalványítás

 

Cikkszám: TERRARPRx Kategória:

Leírás

Az agyag ásványi eredetű természetes alapanyag, amely rendkívül finom szilikát részecskékből, valamint számtalan mikro-ásványból áll. Különféle szilikát- és fém koncentrációkat tartalmazhat, um.: titán, magnézium, réz, cink, alumínium, kalcium, kálium, nikkel, mangán, lítium, nátrium és vas. Az agyag természetes eredeténél fogva, a különböző gyártási tételek színe eltérő lehet, de ez nem befolyásolja a termék hatékonyságát, vagy minőségét.

 

Használati utasítás:

Arc és a dekoltázs maszk készítéshez keverjen 1 tasak (5 g) agyagot ~ 15 ml (6 pumpa) CosMix Krémmaszk Alaphoz, és vigye fel a kezelt területre. 15-20 perc elteltével távolítsa el. Testmaszk készítéshez 2 tasak (10 g) TERRA agyagot keverejen ~ 30 ml (12 pumpa) krémmaszk alaphoz. A különféle agyagok szabadon kombinálhatók egymással.

ÖSSZETEVŐK (INCI): Kaolin

 

További információk

Tömeg 0.005 kg