EnergyBooster (30 ml)

17,780 Ft

A CosMix EnergyBooster olyan, mint egy elem a sejt számára. Antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően segíti az energiatermelést az által, hogy támogatja a testünk harcát a reaktív oxigéngyökökkel szemben. A formula növeli az irharéteg kollagén sűrűségét, revitalizálja a bőrt, csökkenti a fakó arcszínt és a szem alatti sötét karikákat.

…alkalmazási tanácsok

A boostereket önmagukban is lehet használni, vagy más szérumokkal, maszkkal vagy krémmel összekeverve is. Amennyiben közvetlenül a bőrön alkalmazza;tegyen 1 vagy 2 pumpányi (0,15 / 0,30 ml)boostert a tenyerébe, melegítse azt néhány másodpercig a tenyerek között, majd gyengéden nyomja a tenyereket a bőrre, a kezek melege segíti a készítmény jobb és gyorsabbfelszívódását. Néhány másodpercig tartsa az arcán a kezét, mivel a hő hozzájárul a formula mélyebb és gyorsabb felszívódásához. Ha más formulával keverve használja; a megtisztított tenyérbe helyezzen a választott Boosterből 1 pumpányit, és keverje össze az Ön számára készített CosMix krémmaszkkal vagy krémmel. Felhordás előtt addig keverje, amíg egyenletes állagú nem lesz a keverék.

 

Cikkszám: 1767085 Kategória:

Leírás

Összetevők (INCI): rapeseed (brassica campestris seed) oil, hemi squalane (c13-15 alkane), polyglyceryl-3 diisostearate, stevia (rebaudiana) extract, rockrose (cistus monspeliensis) extract

További információk

Tömeg 0.03 kg