NightBooster (30 ml)

17,780 Ft

A formula megerősíti a bőr éjszakai regenerációs és helyreállító folyamatait az anyagcsere mechanizmus támogatása által, így a bőr kipihent és sugárzó lesz. Serkenti a belső anyagcserét, fokozza a bőrsejt-tevékenységet, és az energiatermelést. Elősegíti a toxinok kiürítését, növeli a bőr mikrokeringését. Lelassítja a sejtoxidációt, csökkenti a szabadgyökök kialakulását, és segíti a nappal keletkezett károk helyreállítását. A Booster hatására a bőrtónus újra ragyogóvá, az arcszín pedig egyenletessé válik. A készítmény ugyancsak növeli az irha rostok szintézisét. Ezek a bőr rugalmasságát és szilárdságát biztosító rostok: kollagén, rugalmas rostok, rácsrostok.

…indikáció

A bőr regenerációs és öngyógyító folyamatai éjjel a legaktívabbak. Kutatások igazolják, hogy a bőr sejtmegújulási folyamatainak intenzitása közel megduplázódik éjszaka; 23:00 és hajnali 04:00 között éri el a csúcspontját. A kollagéntermelés felerősödik, a káros szabadgyökök elpusztulnak és a sejtkárosodások kijavításra kerülnek.
Mindemellett, a kor előrehaladtával és a környezet okozta károsodás miatt ezek a nokturnális folyamatok lelassulnak, ezért a bőrnek intenzív támogatásra van szüksége az éjszakai helyreállító mechanizmusok működéséhez.

…alkalmazási tanácsok

A boostereket önmagukban is lehet használni, vagy más szérumokkal, maszkkal vagy krémmel összekeverve is. Amennyiben közvetlenül a bőrön alkalmazza;tegyen 1 vagy 2 pumpányi (0,15 / 0,30 ml)boostert a tenyerébe, melegítse azt néhány másodpercig a tenyerek között, majd gyengéden nyomja a tenyereket a bőrre, a kezek melege segíti a készítmény jobb és gyorsabbfelszívódását. Néhány másodpercig tartsa az arcán a kezét, mivel a hő hozzájárul a formula mélyebb és gyorsabb felszívódásához. Ha más formulával keverve használja; a megtisztított tenyérbe helyezzen a választott Boosterből 1 pumpányit, és keverje össze az Ön számára készített CosMix krémmaszkkal vagy krémmel. Felhordás előtt addig keverje, amíg egyenletes állagú nem lesz a keverék.

 

Cikkszám: 1767084 Kategória:

Leírás

Összetevők (INCI):squalane, sunflower (helianthus annuus) seed oil, four o’clock flower (mirabilis jalapa callus) extract, coastal / california redwood (sequoia sempervirens) leaf cell extract, grape (vitis vinifera) flower cell extract

További információk

Tömeg 0.03 kg