PANDHY’S™ Loose Mineral Foundation (10 g)

13,340 Ft

A megfelelően felhordott ásványi poralapozó látványra és tapintásra a természetes bőr élményét kelti, tökéletes fedést biztosítva. A színek sokféleségével igyekszünk minden etnikum igényeit és szükségleteit kielégíteni. A megfelelő tónusú alapozók természetesen arcpírként is használhatók. A felhordáshoz használjuk a PANDHY’S™ Deluxe Flat Kabouki ecsetet.

Az ásványi-poralapozóval való tökéletes alapozásnak két titka van; az egyik a tökéletesen tiszta, hidratált, száraz bőr, a másik a megfelelő ecset.

 

Claire (101) Természetes, világos árnyalat

Sandra (103) Természetes árnyalat a közép-világos bőrszínhez

TanGirl (108) Kaukázusi árnyalat, meleg, bronzos tónussal

Canela (115) Sárgás-vöröses, közepes árnyalat

Amy (120) Rózsaszínes, közép-világos árnyalat

Martella (107) Sötét árnyalat, vörös és kék tónussal

 

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Változatok az alapozó felhordására:

  1. Szórjon egy keveset az alapozóból a tégely tetejébe, majd körkörös mozdulatokkal töltse fel a Flat Top ecsetet. Tartsa szem előtt, hogy nagyon kevés anyagra van szükség az alapozáshoz, a felesleget a tégely széléhez ütögetve, távolítsa el az ecset felszínéről, így az nem veszik kárba.

Az alapozó az ecset felszínéről a csomózás tövéhez le kell, hogy kerüljön, ezt úgy érheti el, ha az ecset nyelét finoman, függőlegesen az asztallaphoz ütögeti.

Kezdje el a felhordást finom, de határozott körkörös mozdulatokkal a fülek irányából az orr felé haladva, illetve a homloktól az orcák felé. Ez a polírozásra emlékeztető ecsetkezelés rendkívül fontos az egyenletes, természetes hatású alapozás eléréséhez. Ezzel akadályozhatjuk meg azt is, hogy a por az apró ráncokba üljön, látványossá téve azokat.

A tökéletes árnyalat és fedés eléréséhez általában maximum kétszer kell a fentiek szerint megismételnünk az alapozó felhordását.

  1. Töltse fel ecsetét alapozóval a fent ismertetett módon. Mielőtt megkezdené az alapozást permetezzen az alapozóval feltöltött ecset felületére egy kevés Dew Tonicot, vagy vizet és így kezdje a körkörös mozdulatokkal való applikációt. Ezzel a módszerrel intenzívebb fedést érhetünk el.
  2. Tegyen a tenyerébe, vagy egy tégelybe kismennyiséget kedvenc nappali kréméből.

Adjon a krémhez egy keveset az ásványi poralapozóból és az ujjával keverje össze. Látni fogja, hogy a pigment azonnal, tökéletes homogén elegyet adva keveredik a krémmel.

A keveréket, a klasszikus krém/folyadék alapú alapozókhoz hasonlóan ujjbeggyel, smink szivaccsal, vagy taklon ecsettel vigye fel a bőrére és kenje el egyenletesen. A bőrhibákra, karikákra, stb. két  rétegben alkalmazza az alapozót a tökéletes fedés érdekében. Javasoljuk, hogy csak annyi alapozót keverjen össze amennyit még aznap felhasznál, mert bár az ásványi alapozó élettelen, inaktív anyag, krém amibe kerül nem az, így táptalaja lehet különböző baktériumoknak.

További információk

Tömeg N/A