TanBooster (30 ml)

17,780 Ft

A CosMix TanBooster egy forradalmi, barnulást aktiváló, felgyorsító és meghosszabbító készítmény. Tamanu, szűz szezámmag olaj, valamint növényi alapú tirozin szinergiájából jött létre. A tirozin alkalmazása segíti a barnulás felgyorsítását anélkül, hogy napoznánk, serkenti a melanin termelést, hozzájárulva ezzel a bőr barnulásához ultraibolya sugarak nélkül. A Booster ápolja és védi a bőrt a magas koncentrációjú védelmező biomolekulák révén. Ezek az olajok természetes ultraibolya szűrők, védő réteget képeznek a bőr felszínén, kiküszöbölve a szabadgyökök által okozott károkat.

… indikáció

A napbarnított bőr még mindig divatos és vonzó, az aranyló bőrszínt általában a szépséggel és egészséggel azonosítják, viszont a túlzott napozás kerülendő.
A melanin (a bőr festékanyaga) egyetlen aminosavból szintetizálódik: ez az aminosav a tirozin. A melanogenézis, azaz a melanin szintézis, a tirozináz katalizáló enzim hatására megy végbe. Nagyon sok külső tényező lehet hatással az enzim működésére. Napozáskor, az UV sugárzás hatására felgyorsul a barnulás a tirozináz stimulálása miatt.

 

Cikkszám: 1767083 Kategória:

Leírás

A boostereket önmagukban is lehet használni, vagy más szérumokkal, maszkkal vagy krémmel összekeverve is. Amennyiben közvetlenül a bőrön alkalmazza;tegyen 1 vagy 2 pumpányi (0,15 / 0,30 ml)boostert a tenyerébe, melegítse azt néhány másodpercig a tenyerek között, majd gyengéden nyomja a tenyereket a bőrre, a kezek melege segíti a készítmény jobb és gyorsabbfelszívódását. Néhány másodpercig tartsa az arcán a kezét, mivel a hő hozzájárul a formula mélyebb és gyorsabb felszívódásához. Ha más formulával keverve használja; a megtisztított tenyérbe helyezzen a választott Boosterből 1 pumpányit, és keverje össze az Ön számára készített CosMix krémmaszkkal vagy krémmel. Felhordás előtt addig keverje, amíg egyenletes állagú nem lesz a keverék.

 

Összetevők (INCI): sesame (sesamum indicum) seed oil, hemi-squalane (c13-15 alkane), tyrosine, tamanu (calophyllum inophyllum) seed oil, glyceryl stearate

További információk

Tömeg 0.03 kg