A PANDHY’S™  beautique, az ÖN szépségének szolgálatában, a szépségápolás teljesen újszerű, a konvenciókkal szemben álló  megközelítésével.

A koncepció abból az alapvetésből indul ki, hogy mindannyian egyediek vagyunk, ahogy teljesen egyedi a bőrünk, egyediek és időről-időre változóak a kozmetikai szükségleteink és az azzal kapcsolatos elvárásaink is.

A konvencionális bőrápolás elsősorban a különféle bőrtípusokat igyekszik kezelni, míg mi ÖNT  és az ÖN valósidejű szükségleteit,  aktuális prioritásait szolgáljuk ki. Tekintettel vagyunk a tényre, hogy a bőr él és állandóan változik, kölcsönhatásban áll a környezettel, a mindenkori körülményekkel, hatással van rá a klíma, az életmód, az alvási szokások, az alvás minősége, az étkezési szokások, a mindenkori ideg és lelkiállapot, az érzelmek és sok-sok minden egyéb is.

A PANDHY’S™ beautique termékcsalád egy innovatív, személyre szabott, professzionális és lakossági szépségápolási rendszer, gondosan összehangolt együttműködése a csodálatos formuláknak és a magasan képzett és értő szakembereknek, középpontban az ÖN aktuális kozmetikai szükségleteivel és vágyaival, mint az egyetlen és mindenek feletti  prioritással.

A koncepció a terapeuta kezébe adja úgy a lehetőségét, mint a felelősségét annak, hogy megalkossa az ÖN számára az éppen tökéletes kozmetikumot, amely a megfelelően megválasztott és kivitelezett kezeléssel, meghozza az elvárt eredményt, kiszolgálja az ÖN aktuális kozmetikai-szükségleteit és beteljesíti a bőrével, annak megjelenésével, minőségével és állapotával kapcsolatos vágyait.

Arctonikok

Olajok

Személyre szabott kozmetikumok

Testápolás

SPA

BeauTea

Ásványi sminkek

Haj- és fejbőrápolás

Ajándékok és fenntarthatóság