Ha harmóniára és kikapcsolódásra vágyik, szépség loungeunkban különböző  masszázsokkal és testkezelésekkel várjuk a testi-lelki feltöltődéshez.
A test és lélek egyensúlyának megteremtését, a szellemi és érzelmi feszültségek oldását és az általános regenerálódást elősegítő masszázsaink, az alkalmazott technikától függően, élénkítő, nyugtató, illetve alakformáló hatással bírhatnak, ám egyikük sem minősül gyógymasszázsnak!

A masszázs jótékony hatásai

  • fokozza az anyagcserét, a keringést és a kiválasztást
  • növeli a szervezet méregtelenítésének hatásfokát
  • elősegíti a bőr sejtjeinek megújulását
  • megszünteti a fáradságérzetet
  • segíti az izmok regenerálódását
  • beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait

Kényeztető és különlegesen kifejlesztett masszázsaink során ezeket a hatásokat bőr- és testápoló termékekkel, speciális eszközökkel, illetve saját, egyedi eljárásainkkal gazdagítjuk és tesszük intenzívebbé.

A teljes test és lélek ellazítása. A relaxáció élményét a vendég által preferált illatokkal, olajokkal, krémekkel kombinálva tesszük még kellemesebbé. A masszázs folyamán a klasszikus svédmasszázs nyugtató fogásait alkalmazzuk amely alatt mind a halk zene, valamint az aromaterápia hatásait ötvözzük a teljes relaxációért.

Intenzív, lendületes svédmasszázs fogások együttese, amely frissítő kezelés során energetizálja a testet. A kezelés során a nyak, a vállöv és a hát izomzatát kezeljük, a pakolás hatóideje alatt pedig választható kéz- vagy talpmasszázzsal kedveskedünk a vendégünknek.

Speciális, koffein tartalmú cukros hullámmasszázs segítségével tornáztatjuk a mélyebb szöveteket, fokozva ezáltal a nyirokkeringést. Kúraszerű alkalmazása javasolt a narancsbőr hosszútávú csökkentése érdekében. A látványos eredmény fokozásához kapszaicin tartalmú, zsírégető hatású készítménnyel zárjuk a kezelést, amelyet otthoni használatra is megvásárolható.

Látványos cellulit gyilkos kezelés, feszesítő, nyirokkeringés fokozó és bőrmegújító hatású. A keleti kultúrkörből ismert Gua Sha eszköz egy fém változatát használjuk a kezelés során, amely segít a nyirokrendszer működésének harmonizálásában, elindítja a szervezet méregtelenítését.  A kívánt bőrmegújító hatást aktív hatóanyagokkal ellátott algás testtekercseléssel fokozzuk. Kúraszerű alkalmazása javasolt a narancsbőr hosszútávú csökkentése érdekében. 

Gua Sha eszközzel végzett látványos nyirokkeringés fokozó kezelés combok, fenék, has, valamint karok feszesítendő területein haladva. A kívánt bőrmegújító hatást aktív hatóanyagokkal ellátott algás testtekercseléssel fokozzuk. Kúraszerű alkalmazása javasolt a feszes bőrkép és a megfelelő testkontúr elérése és megőrzése érdekében.