Ha harmóniára és kikapcsolódásra vágyik, szépség loungeunkban különböző  masszázsokkal és testkezelésekkel várjuk a testi-lelki feltöltődéshez.
A test és lélek egyensúlyának megteremtését, a szellemi és érzelmi feszültségek oldását és az általános regenerálódást elősegítő masszázsaink, az alkalmazott technikától függően, élénkítő, nyugtató, illetve alakformáló hatással bírhatnak, ám egyikük sem minősül gyógymasszázsnak!

A masszázs jótékony hatásai

  • fokozza az anyagcserét, a keringést és a kiválasztást
  • növeli a szervezet méregtelenítésének hatásfokát
  • elősegíti a bőr sejtjeinek megújulását
  • megszünteti a fáradságérzetet
  • segíti az izmok regenerálódását
  • beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait

Kényeztető és különlegesen kifejlesztett masszázsaink során ezeket a hatásokat bőr- és testápoló termékekkel, speciális eszközökkel, illetve saját, egyedi eljárásainkkal gazdagítjuk és tesszük intenzívebbé.

A teljes test és lélek ellazítása. A relaxáció élményét a vendég által preferált illatokkal, olajokkal, krémekkel kombinálva tesszük még kellemesebbé. A masszázs folyamán a klasszikus svédmasszázs nyugtató fogásait alkalmazzuk amely alatt mind a halk zene, valamint az aromaterápia hatásait ötvözzük a teljes relaxációért.

Intenzív, lendületes svédmasszázs fogások együttese, amely frissítő kezelés során energetizálja a testet. A kezelés során a nyak, a vállöv és a hát izomzatát kezeljük, a pakolás hatóideje alatt pedig választható kéz- vagy talpmasszázzsal kedveskedünk a vendégünknek.

Speciális, koffein tartalmú cukros hullámmasszázs segítségével tornáztatjuk a mélyebb szöveteket, fokozva ezáltal a nyirokkeringést. Kúraszerű alkalmazása javasolt a narancsbőr hosszútávú csökkentése érdekében. A látványos eredmény fokozásához kapszaicin tartalmú, zsírégető hatású készítménnyel zárjuk a kezelést, amelyet otthoni használatra is megvásárolható.

Látványos cellulit gyilkos kezelés, feszesítő, nyirokkeringés fokozó és bőrmegújító hatású. A keleti kultúrkörből ismert Gua Sha eszköz egy fém változatát használjuk a kezelés során, amely segít a nyirokrendszer működésének harmonizálásában, elindítja a szervezet méregtelenítését.  A kívánt bőrmegújító hatást aktív hatóanyagokkal ellátott algás testtekercseléssel fokozzuk. Kúraszerű alkalmazása javasolt a narancsbőr hosszútávú csökkentése érdekében. 

Gua Sha eszközzel végzett látványos nyirokkeringés fokozó kezelés combok, fenék, has, valamint karok feszesítendő területein haladva. A kívánt bőrmegújító hatást aktív hatóanyagokkal ellátott algás testtekercseléssel fokozzuk. Kúraszerű alkalmazása javasolt a feszes bőrkép és a megfelelő testkontúr elérése és megőrzése érdekében. 

Általában a kozmetikai kezelések az arc területére fokuszálnak, de szépségünkhöz, magabiztos megjelenésünkhöz hozzátartozik a dekoltázsunk ápolása is. Ezen az érzékenyebb területen hatványozottabban jelentkeznek az évek múlásának jelei is. A dekoltázs bőrének fiatalítása komoly igényként jelenik meg az anti-aging kezelések mellett. Az évek múlásával észlelhetjük a ráncok megjelenését, valamint a korábbi, védelem nélküli vagy túlzott napozás hatását, ezért nem szabad elhanyagolnunk ezt a területet.

Ez a terület ráadásul hamar árulkodik életkorunkról, így sokkal több törődést és kozmetikai hatóanyagot igényel. A legújabb kezelésünket erre a területre koncentrálva alkottuk meg!
A kezelés során felhasznált technikák és termékek növelik a bőr rugalmasságát és feszességét, valamint lifting hatásúak, így a mellek finom emelkedése érhető el egy-egy kezelés alkalmával.

A kezelés során tisztítás és peelingezés után feszesítő masszázs következik, majd a megélénkült vérkeringést kihasználva pakolást helyezünk fel, mely hatását fóliával és meleg borogatással fokozzuk. A pakolás lemosása után tonizálás következik, majd egy lifting hatású zárókrémet használunk.