beauTicket

Mi az a beauTicket?

Törzsvásárlóinknak megalkotott beauTicket programunk keretén belül szeretnénk meghálálni vendégeink hűségét egy cashback programmal. A cashback, vagy magyarul pénzvisszatérítő program az üzletünkben elköltött vásárlások után 10% visszatölt az Ön törzsvásárlói kártyájára, amely ismét levásárolható lesz szolgáltatásainkra és termékeinkre.

Hogyan lehet csatlakozni?

A csatlakozás automatikus, hiszen minden, a nyilvántartásunkban szereplő vendégünk kartonján követhető minden kezelése, felhasznált hatóanyagok listája, valamint az otthoni ápoláshoz választott termékek összessége. Amint a nálunk elköltött vásárlások értéke eléri a minimum 300.000 Ft-ot, kiállítjuk a beauTicket kártyát, amely folyamatosan rögzítí a hozzáadott szolgáltatások és termékvásárlások értékét.

Milyen egyéb bónuszokkal jár a beauTicket program?

Törzsvásárlóinknak további apróságokkal készülünk születés- és névnapjukon, egyedi azonosítási rendszerünkkel mégegyszerűbb a telefonos foglalás is üzletünkben, illetve különböző preferenciákat is igyekszünk beállítani, akár a kezelő személyét, a választott zenét és illatot, kedvenc italt és csokoládét is, ezzel is hozzájárulva, hogy igazán otthon érezze magát!

Vannak fokozatok a programon belül?

1.000.000 Ft költés után törzsvásárlóink Silver fokozatból Gold Member státuszba lépnek, melynek eredménye képpen saját, hímzéssel ellátott köntössel és kezelőruhával és programjainkon való ingyenes részvételi lehetőséggel kedveskedünk. Születésnapokon selyem terméket és süteményt adunk át a borválogatásunk mellé Gold Member státuszú vendégeinknek.