A maga szépségeivel és nehézségeivel a kamaszkor, akár egy életre megalapozhat bennünk olyan bőr- és hajápolási szokásokat, melyekkel célszerű tisztában lennünk, hogy kellő információ birtokában megfelelően sajátítsuk el azokat.

Az egyik leggyakrabban bosszúságot okozó probléma az aknés, pattanásos bőr és zsíros haj.

Vizsgáljuk meg kicsit jobban az utóbbit…

Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a hormonális változás természetes velejárója, hogy a tinikorban fokozottan dolgozó faggyúmirigyek túlzott működése áll sokszor a probléma hátterében. A hajtöveken észlelt faggyúnak fontos szerepe van, hiszen megvédi a fejbőrt a káros környezeti hatásoktól; illetve természetes ragyogását, fényét is ez adja a hajnak. Az egyensúlyt sok esetben elronthatjuk azzal, ha túl gyakran mossuk le ezt a természetes zsírt hajunkról, valamint ha nem megfelelő kozmetikummal ápoljuk hajkoronánkat. Nem elhanyagolható megvizsgálnunk ebben az esetben életviteli szokásainkat is, hiszen, ez nagyban befolyásolhatja a haj állapotát.

Stressz, túl kevés vitamin- és ásványi anyag bevitel következtében szintén jelentkezhet hasonló hajas fejbőrprobléma. Ezek mentén nyújthat megoldást a természetes összetevőkből álló PANDHY’S™ beautique Shampoo.

  • cukor-tenzid tartalmának köszönhetően kíméletesen tisztít;
  • rozmaring, narancs-kivonat segít szabályozni a faggyútermelést.
  • A samponban található fermentált vas, cink, magnézium; valamint B és E-vitaminban gazdag rizsvíz, megfelelő ásványi és vitaminforrást garantál hajmosásunk ideje alatt.

A hozzá tartozó PANDHY’S™ beautique Conditioner, szintén magas hatóanyagbombaként szolgálhat hajmosást követően, hogy ragyogó, könnyen fésülhető tincseket kapjunk.

Praktikus felhasználást biztosíthat számunkra a hajmosások közötti időszakban az ún. szárazsamponok használata. Ez a megoldás, nyílván nem helyettesít számunkra egy alapos, habos hajmosást, de „mentőövként” bevethetjük. És ha már alkalmazzuk, szintén ne legyen mindegy, hogy mivel tesszük azt.

A PANDHY’S™ beautique Wonder Powder, talkummentes, vegán testpora kaolin összetevőjének köszönhetően felszívja és magába zárja a fejbőrön kialakult zsírt és szennyeződéseket; valamint a benne található nyílgyökér por ásványi anyagokkal és B6-vitaminban dús tápanyagokkal látják el a kezelt fejbőrt.

További hatóanyag bomba hajápoló termékeket lejjebb találhatod.

Kellemes hajápolást kívánok! Légy tudatos!

Ági

PANDHY’S™ oktató