Multi Mol Hya Gel Hydro Serum ampulla (1 x 0,5 ml)

1,340 Ft

Az őszibarackvíz alapú PANDHY’S™ Multi Mol Hya Gel négy féle hialuronsav keverékét tartalmazza, az egészen kicsi molekula mérettől, a közepesen át a nagy molekula méretűig, a bőr különböző rétegeit célozva. 

A hydro-szérum bázisa – az őszibarack gyümölcsvíz, amit vákuum evaporációs technológiával nyerjük a gyümölcshúsból. Ez a módszer érintetlenül hagyja a gyümölcs értékes alkotóit.

A friss őszibaracklének puhító és éltető hatása van a bőrre, mivel a gyümölcs gazdag az A, B3, C, E és K vitaminokban, amelyek elősegítik a bőr regenerálódását. A baracklé illata gazdag, gyümölcsös, inkább finom, mint lehengerlő és felemelő hatással van az elmére, miközben kondicionálja és táplálja a bőrt, előhozva annak sugárzó, fénylő megjelenését.

Felhasználás: Tisztítás után, de egyéb bőrápoló szerek használata előtt felhordandó (4-6 csepp) az egész arcra és a nyakra. Használatát napi egyszer, a reggeli bőrápolás keretében javasolt. Szükség esetén az ampulla felnyitás után visszazárható.

Összetevők (INCI): prunus persica fruit water, sodium hyaluronate crosspolymer, hydrolyzed sodium hyaluronate, sodium hyaluronate, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, aqua, pentylene, glycol

Cikkszám: 980921A Kategória:

További információk

Tömeg 0.001 kg