Nyitva tartás

Szalonunk minden hétköznap 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között tart nyitva. Vasárnap zárva tartunk. Ha időpontot szeretne
egyeztetni bármikor megteheti weboldalunkon online időpontfoglaló
rendszerünkkel, illetve nyitvatartási időben telefonon is.

Foglalás

Minden kedves vendégünk számára szeretnénk professzionális szolgáltatást
nyújtani, kényelmet és nyugalmat biztosítani. Ahhoz, hogy az Ön időpontját is
garantálni tudjuk, kérjük, foglaljon időpontot közvetlenül kezelése után
személyesen, telefonon vagy az online felületen keresztül!

Késés

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy kollégáink időbeosztása szoros, így előfordulhat, hogy késés esetén rövidebben, vagy nem fognak tudni minden
szolgáltatást elvégezni. A kezelés időtartamának, és a következő vendég
időpontjának figyelembe vételével igyekszünk mindent megtenni a szolgáltatás
teljessége érdekében, de jelentősebb késés esetén előfordulhat, hogy kollégánk nem tudja nyújtani a kívánt szolgáltatást.

Lemondási feltételek

Kérjük, hogy amennyiben kezelési időpontját módosítani vagy törölni szeretné, azt legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával szíveskedjen megtenni.

24 órán belül történő lemondás esetén a szolgáltatás díjának 50%-a kerül felszámolásra, 12 órán belüli lemondás esetén, illetve a kezelésre való megjelenés hiányában pedig 100% pótdíjat kell felszámítanunk. Ezen költségek rendezéséig, nem jogosult a következő időpont lefoglalására.

Rendkívüli helyzetek

Természetesen nem készülhet fel az ember mindenre. Baleset, betegség,
tömegközlekedési késések esetén a pótdíjat természetesen nem számoljuk fel.
Kérjük, ha már látja, hogy az rögzített időpontra nem tud megérkezni, jelezze
szalonunk felé egy rövid telefonnal, vagy szöveges üzenet útján.

Betegség esetén

Kérjük, ha bármilyen betegség tüneteit érzi magán (lázas, náthás, esetleg herpesze van, stb.) maradjon távol a kezelésektől, illetve a szalon látogatástól és ezt jelezze felénk telefonon, vagy szöveges üzenet, esetleg e-mail formájában.

Relaxáció

Szalonunkban több vendég is tartózkodhat egyszerre, így kérjük, ha kezelésre
érkeznek, hagyják a telefon készüléket az öltözőben és némítsák le, vagy
kapcsolják ki mobiltelefonjaikat a nyugalom megőrzése érdekében!

Gyermek a Szalonban

Amennyiben a szalonlátogatás idejére nem tudja megoldani gyermeke(i)
elhelyezését, természetesen magával hozhatja őt/őket, de tudnia kell, hogy
sajnálatos módon a gyermekek szórakoztatására és felügyeletére nem vagyunk
berendezkedve.

Állatok a Szalonban

Amennyiben vásárolni vagy egy kávéra, üdítőre ugrik be hozzánk, természetesen szívesen látjuk négylábú kedvencével együtt. Sajnos kezelések alatt, azonban nem tudjuk megoldani az állatok felügyeletét, így kérjük, ha kezelésre érkezik hozzánk őket ne hozza magával.

Szalonviselet

Szalonkezeléseink során kezelő ruha, egyszer használatos fehérnemű és köntös biztosított. Annyira vetkőzzön le, amennyire még kényelmesen érzi magát. A kezelés ideje alatt Ön komfortosan be lesz takarva, mindössze az éppen kezelés alatt levő testrész lesz felfedve. Amennyiben a kezelések után szeretne lezuhanyozni vagy hajat mosni, öltözőinkben, természetesen erre is biztosítunk lehetőséget!

Dohányzás és Alkohol

A szalon területén a dohányzás nem megengedett. Szalonunk lounge területén saját borainkat is kóstolhatja, de a túlzott alkohol fogyasztást nem támogatjuk.

Ajándékutalvány

Bármely kezelésünkre kiállítható ajándékutalvány, illetve hűségkártya is, További információért kérjük, forduljon recepciós kollégánkhoz. Ajándékutalvánnyal érkező vendégeink figyelmébe ajánljuk, hogy az ezeken szereplő lejárati dátumokat nem áll módunkban meghosszabbítani!

Fizetés

Szalonunkban elfogadunk készpénzt, PANDHY’S beautique ajándékutalványt és minden ismertebb bankkártyát. Az árak forintban értendőek és az ÁFA-t már
tartalmazzák. Borravalót az árak nem tartalmaznak, az tetszés szerinti mértékben adható. Az árak változtatásának jogát, előzetes figyelmeztetés nélkül fenntartjuk.
Visszautasítunk mindenféle szexuális jellegű kérést.

Tanácsaink a kezelések előtt

30 perccel a kezelés előtt, ne étkezzen bőségesen, és ne igyon sok folyadékot.

Célszerű  a masszázs előtt 10 perccel megérkezni, hogy a kezelés előtt nyugodtan átöltözhessen, hangulatos pihenősarkunkban lazíthat egy csésze tea vagy kávé mellett. Amennyiben szükséges, le is zuhanyozhat öltözőinkben. Mindezek hozzásegítik Önt a kellemes masszázsélményhez.

Ha előreláthatólag késni fog, az Ön kényelme érdekében, arra kérjük, hogy azt telefonon jelezze a szalonnak, lehetőleg a nap elején, vagy a masszázs előtt legalább fél órával. Számunkra azért fontos erről tudni, hogy az Ön, illetve többi vendégünk kényelme érdekében meg tudjuk szervezni a további a munkafolyamatot. A lefoglalt időpont a a kezdéstől számított 15 percig érvényes. Sajnos a késések befolyásolhatják  a kezelések időtartamát, bármilyen változás hatással lehet a többi lefoglalt időpontra, ezért kérjük érkezzen pontosan.

Az eljárás megkezdése előtt olvassa el az ellenjavallatokat a kezelésekkel kapcsolatban. További információért és ellenjavallatokért, kérjük, forduljon munkatársainkhoz.

A masszázskezelés igénybevétele – a kezelő szakmai felkészültségével, a kontraindikációk figyelembevételével – kizárólag saját felelősségre történik!

Kérjük, ne használja a kezelőkabinokban mobiltelefonját, lehetőleg kapcsolja ki vagy hagyja az öltözőszekrényében ugyanis a hangos beszélgetés megakadályozza a többi vendéget és Önt is a teljes kikapcsolódásban.

Visszautasítunk mindenféle szexuális jellegű kérést, tekintettel a masszőreinkre.

Mikor nem szabad masszíroztatni? (Kontraindikációk)

Egyes esetekben a masszázs fokozott terhelést jelent a szervezet számára.  Ki kell szűrni azokat az eseteket ill. állapotokat, melyek ellenjavallttá teszik a masszázskezelés kivitelezését. Az alábbi listában szereplő tényezők egy része teljes ellenjavallat, azaz az ilyen problémában szenvedő személyt nem szabad masszírozni. Más részük csak egyes testtájak masszázsát, vagy pedig egyes fogások alkalmazását zárja ki.

 • Láz
 • Fertőző betegség / fertőzéses bőrelváltozások
 • Akut gyulladás
 • Daganatos betegség
 • Műtét utáni állapot  ez hivatalosan 6 hét (utána orvosi beleegyezéssel)
 • Vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése
 • Rheumatoid arthritis aktív fázisa
 • Előrehaladott csontritkulás
 • Be nem állított magas vérnyomás
 • Ízületi instabilitás
 • Mélyvénás trombózis (a vérrög elmozdulhat, s máshol okozhat elzáródást)
 • Epilepszia vagy más hasonló idegrendszeri megbetegedés
 • Egyes szív- és keringési problémák
 • Visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni)
 • Instabil pszichés állapot
 • Legyengült, alkoholos, beszámíthatatlan állapot
 • Terhesség első 3 hónapjában
 • Menstruáció – a masszázs keringésfokozó hatása erősíti a vérzést, a görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása pedig megkönnyíti a menstruáció elviselését, ezért a masszázs egyéni mérlegelést és döntést igényel.
 • Cukorbetegségéről /Pajzsmirigy problémájáról kezelőjét tájékoztatnia szükséges