ShieldBooster (30 ml)

17,780 Ft

A formula megerősíti a bőr barrier funkcióját, javítja a membrán fluiditást és a vízmegtartó képességet, valamint véd a szabadgyökök ellen. Magas antioxidáns tartalmánál fogva meggátolja a szabadgyökök okozta károkat, megőrizve a bőr fiatalos megjelenését. Az antioxidánsok ugyancsak csökkentik az UV fény által előidézett fénykárosodás nem kívánt hatásait, valamint a gyulladásos bőrreakciókat.
Továbbá javítja a bőrképet az által is, hogy eltávolítja a toxinokat és stimulálja a keringést, aminek köszönhetően javul a bőr tápanyagellátása. Javítja a rugalmasságot, feszesebbé és fiatalosabbá téve a bőrt.

…indikáció

A bőr, különösen az arcbőr, állandó kapcsolatban van a külső környezettel, és belső tényezők is jelentősen hatnak rá, mint például az általános egészségi állapotunk és életmódunk.
A légszennyezettség, UV-kitettség, stressz, dohányzás csak néhány olyan tényező, amelyek növelhetik a szabadgyököket és korai öregedést okoznak, és sérülékenyebbé, érzékenyebbé teszik a bőrt.
A károsodás tünetei; a húzódó, kényelmetlen bőrérzés, ráncosodás, bőrpír, érdes bőrfelszín, fényételen, rugalmatlan bőr.

 

Cikkszám: 1767081 Kategória:

Leírás

A boostereket önmagukban is lehet használni, vagy más szérumokkal, maszkkal vagy krémmel összekeverve is. Amennyiben közvetlenül a bőrön alkalmazza;tegyen 1 vagy 2 pumpányi (0,15 / 0,30 ml)boostert a tenyerébe, melegítse azt néhány másodpercig a tenyerek között, majd gyengéden nyomja a tenyereket a bőrre, a kezek melege segíti a készítmény jobb és gyorsabbfelszívódását. Néhány másodpercig tartsa az arcán a kezét, mivel a hő hozzájárul a formula mélyebb és gyorsabb felszívódásához. Ha más formulával keverve használja; a megtisztított tenyérbe helyezzen a választott Boosterből 1 pumpányit, és keverje össze az Ön számára készített CosMix krémmaszkkal vagy krémmel. Felhordás előtt addig keverje, amíg egyenletes állagú nem lesz a keverék.

 

Összetevők (INCI): rapeseed (brassica campestris seed) oil, hemi squalane (c13-15 alkane), ginger (zingiber officinale) root extract, galangal (alpinia officinarum) root extract, indian fig cactus / prickly pear / opuntia cactus (opuntia ficus-indica) flower extract, false flax (camelina sativa) seed oil

További információk

Tömeg 0.03 kg